Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandál: Úplne nahá Rihanna na jachte - s kým si to rozdáva?!

Internetom koluje fotka nahého dievčaťa, ktoré sa priam neuveriteľne podobá na excentrickú Rihannu. Zobraziť galériu (12)
Internetom koluje fotka nahého dievčaťa, ktoré sa priam neuveriteľne podobá na excentrickú Rihannu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Ani jej najpikantnejšie fotky zo súkromia nie sú tabu! Hoci Rihanna (25) akékoľvek zábrany s odhaľovaním kriviek stratila už dávno, s najnovším záberom kolujúcim sociálnymi sieťami zašla naozaj priďaleko. Internetom sa totiž šíri fotka, ktorá ju zachytáva celkom nahú v kompromitujúcej póze. Čo za mladíka si to vlastne „osedlala“?

Hriešny návrat do minulosti? Odkedy si Rihanna pričuchla k celosvetovej popularite, jej obnažené telo sa na internete objavilo snáď zo všetkých uhlov. A svojou „troškou“ sa rozhodol prispieť aj raper Christopher Reis prezývaný Young Chris. Ten sa totiž prostredníctvom svojho účtu na Instagrame podelil o záber, na ktorom si užíva neviazanú zábavu na jachte. Na jeho panve pritom obkročmo sedí mladá žena až nápadne podobná speváčke Rihanne.

Či na pikantnej fotke ide skutočne o popovú hviezdu, je stále predmetom špekulácií. Ak by totiž identita patrila Rihanne, muselo by ísť o spomienku staršieho dátumu, kedy barbadoská kráska nemala telo poznačené toľkými tetovaniami. Zaujímavosťou je aj to, že len čo Young Chris spustil mediálnu lavínu, šteklivý fotografický materiál vymazal. Žeby na žiadosť samotnej čiernovlásky s pivom v ruke?

Megaúspešná celebrita svetového formátu sa k celej záležitosti doposiaľ nevyjadrila. Zrejme má teraz plné ruky práce s promovaním čerstvého videoklipu ku skladbe What Now. „Každý pravdepodobne čaká nejaké video s určitým príbehom lásky, niečo veľmi jemné a krásne. Je to tak trochu jemné, ale naozaj aj trochu šialené,“ nechala sa Rihanna počuť na margo záberov. Žeby sa jej posadnutosť vlastným zovňajškom už pretavila aj do tvorby?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu