Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Úchvatná Angelina uviedla syna medzi smotánku: Toto má byť budúci idol?

Angelina Jolie sa predviedla so synom Maddoxom, ktorému už buduje v šoubiznise stále miesto. Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie sa predviedla so synom Maddoxom, ktorému už buduje v šoubiznise stále miesto. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Už ho tlačí do sveta šoubiznisu! Hoci najstarší adoptívny syn herečky Angeliny Jolie (38) oslávil ešte len 12. narodeniny, červený koberec mu nie je cudzí. Slávnostné uvedenie medzi vysokú spoločnosť si cez víkend vychutnal po boku známych rodičov. Tí chcú totiž z neho spraviť filmovú hviezdu za každú cenu.

Ešte ani nepatrí medzi tínedžerov, už mu dláždia cestu na strieborné plátno! Taký osud zrejme neminie školáka Maddoxa, ktorý si pred pár dňami užíval svetlá reflektorov a blesky fotoaparátov. Spolu s Bradom Pittom robil garde filantropke a adoptívnej matke v jednej osobe. Angelina Jolie si totiž za svoje humanitárne aktivity na sobotňajšom udeľovaní cien Governors Awards odniesla čestného Oscara. O pozornosť zo strany médií mala tentoraz postarané nielen vďaka honosnej róbe.

Hollywoodska kráska na červenom koberci zažiarila v dlhých čiernych šatách s hlbokým výstrihom a ligotavými aplikáciami. Jej úchvatnú vizáž dopĺňala bezchybná pleť s len veľmi jemným líčením. V centre záujmu sa však okrem nej ocitol aj kambodžský rodák, ktorý outfitom Bradovi akoby z oka vypadol. Aj on sa totiž vynímal v čiernom smokingu a v bielej košeli s motýlikom. Zástupcovia médií síce jeho výkon pred fotoaparátmi hodnotili ako mierne rozpačitý, no Maddox si na podobnú hystériu zrejme bude musieť veľmi rýchlo zvyknúť.

Najstarší zo šiestich Angelininých potomkov nadobudol určité skúsenosti pred kamerou pod taktovkou Brada Pitta, keď si strihol maličkú rolu v jeho počine Svetová vojna Z. Ako sa ale zdá, tam sa jeho ambície zďaleka nekončia. Takmer päťdesiatnik totiž lobuje za to, aby synáčika pretlačil aj do ďalších projektov. Jediným problémom sa javia ratolesti jeho nemenej známeho kolegu. V hre je totiž rola v Battling Boy, o ktorú má záujem aj Jaden Smith.

„Maddox by bol v tej úlohe úžasný, ale Brad je ostražitý pred Willom Smithom a jeho deťmi. Toto bude zrejme špeciálny prípad. Brad sa do projektu zainteresoval dosť skoro, využíva všetok svoj vplyv, pretože ide o ďalšiu snímku, na ktorej by sa chcel podieľať ako producent,“ nechal sa počuť zdroj zo zákulisia pre portál radaronline.com. Angelinin syn má síce zatiaľ akné na čele a mal by drať školské lavice, no hrdá matka zrejme verí, že z neho vyrastie prvotriedny fešák s dobrým hereckým potenciálom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu