Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najškaredšie nohy v šoubiznise: Komu patria tieto vykrútené prsty?

Skrútené prsty a tmavomodrý lesklý lak na nechtoch - ktorá celebrita prekvapila takýmito chodidlami? Zobraziť galériu (9)
Skrútené prsty a tmavomodrý lesklý lak na nechtoch - ktorá celebrita prekvapila takýmito chodidlami? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pedikúra všetko nezachráni! Hoci upravené chodidlá v sandáloch patria k vizitke každej pestovanej celebrity, nie všetky osobnosti zo sveta šoubiznisu sa môžu pochváliť práve dokonalými nohami bez deformít. Medzi tie najškaredšie zaručene patria poskrúcané prsty s modrým metalickým lakom. Uhádnete, komu patria?

Otvorenú obuv mohol naozaj radšej oželieť! V súvislosti s pedikúrou sú ostro sledované predovšetkým dámy, ktorých celkovú vizáž neraz dopĺňajú výstavné nohy v sandálikoch. Paparazzi si však nedávno vzali na mušku vykúkajúce prsty 65-ročného veterána. Ten totiž priťahoval objektívy bizarným modrým lakom na zdeformovaných prstoch. Prekvapivým majiteľom nevábnych chodidiel sa stal Steven Tyler.

Spevák si to pred pár dňami namieril s partiou priateľov do kina, aby si vychutnal snímku Thor: Temný svet. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si predtým neodskočil do salónu krásy, aby si nechal svoje chodidlá upraviť svojráznym spôsobom. S kožušinou a imidžom indiána totiž na svoje pohodlné sandále nedá dopustiť a nosí ich aj napriek tomu, že zub času sa s jeho prstami pohral nie práve najlichotivejším spôsobom.

Aj keď sa Steven už pomalými krôčikmi blíži k prahu sedemdesiatky, na žúroch ešte stále pokukuje po mladom mäsku. Na nedávnom večierku sa totiž postaral o nemalý rozruch, keď sa nedokázal odlepiť od prsnatej playmate menom Carla Howe. A čomu sa hudobník venuje, ak práve nevymetá nočné bary? „Dokončujem nejaké skladby pre svoju sólovú nahrávku, ktorú práve pripravujem,“ nechal sa počuť v rozhovore pre WZLX. Kultovému spevákovi tak sily ešte očividne ani zďaleka nedochádzajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu