Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najpikantnejší škandál všetkých čias: Obnažený rozkrok na premiére!

Jaimie Alexander v riskantných šatách okorenila premiéru odhaleným rozkrokom. Zobraziť galériu (10)
Jaimie Alexander v riskantných šatách okorenila premiéru odhaleným rozkrokom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Trapas, aký Hollywood ešte nezažil! To, že sa hlavní hrdinovia pri uvádzaní snímok do kín snažia strhnúť na seba všetku pozornosť, nie je ničím výnimočným. Herečka Jaimie Alexander (29) však svojou riskantnou kreáciou v utorok večer zaskočila celý svet. V provokatívnych šatách nechtiac odhalila najintímnejšie partie.

Sexi až do špiku kostí! V takomto duchu sa na červenom koberci snažila prezentovať krásna Jaimie Alexander, ktorá sa po prvotnom úspechu v dobrodružnom fantasy filme Thor blysla aj v druhom pokračovaní s podtitulom Temný svet. Americkú premiéru však okorenila spôsobom, aký naozaj nikto nečakal. Keďže Natalie Portman tentoraz medzi smotánku nezavítala, jej tmavovlasá kolegyňa vo vedľajšej úlohe nahodila čiernu róbu s priehľadným materiálom a vyrazila bez spodnej bielizne.

Jaimie zvolila rafinovaný model šiat s dlhým rukávom, ktorý ju na prvý pohľad zahaľoval od krku nadol až po špičky nôh. V stredovej časti sa však vynímali asymetrické vsadenia priesvitnej látky, ktorá viac odhaľovala, ako ukrývala. Herečkina cudnosť bola spredu síce chránená, no z profilu svetlo sveta uzrel jej celkom nahý rozkrok. Aby toho nebolo málo, filmová hviezda zozadu odhaľovala aj veľkú časť svojich pekne tvarovaných poliek.

Aj keď sa tentoraz očarujúcej Jaimie ušla „len“ vedľajšia rola, už čoskoro sa možno dočká významnejšieho úspechu s úlohou Superženy. „Rada by som stvárnila Wonder Woman v jednom z nasledujúcich komixových filmov. Buď samostatne alebo v snímke Batman vs. Superman alebo aspoň v niečom, čo by ju uviedlo na trh,“ načrtla svoje predstavy v rozhovore pre Forbes. Ambície jej síce nechýbajú, no v odhaľovaní ženských zbraní by sa nabudúce mohla krotiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu