Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Angelina Jolie už nové silikóny oľutovala: Kruté bolesti a... Infekcia?!

Angelina Jolie sa po amputácii prsníkov pýši novými silikónmi, no tie jej údajne spôsobujú bolesti. Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie sa po amputácii prsníkov pýši novými silikónmi, no tie jej údajne spôsobujú bolesti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nečakané komplikácie! Hoci názory na rozhodnutie Angeliny Jolie (38) sa v prípade odstránenia oboch prsníkov rôznia, herečka si ešte donedávna skalopevne stála za svojím. Druhú časť náročného zákroku však medzičasom trpko oľutovala. Sužujú ju totiž neznesiteľné bolesti a brunetka sa obáva, že na nové silikóny môže kruto doplatiť.

Unáhlila sa! Aj keď mediálny rozruch okolo obojstrannej mastektómie Angeliny Jolie už nadobro utíchol, pre hollywoodsku krásku sa zdravotné trampoty rozhodne neskončili. Dnes si síce užíva umelé prednosti, vďaka ktorým ani nepotrebuje podprsenku, no za jej úsmevom sa skrývajú nepríjemné pocity. Už totiž aj sama prichádza na to, že s implantátmi mohla počkať. Ušetrila by si tak množstvo problémov, ktoré sa po náročných chirurgických úkonoch dostavili.

„Nové prsia sú pre Angie bolestivé a vyvolávajú nepríjemné pocity, čo ju privádza do šialenstva,“ prezradil zdroj z okolia známej herečky. Za normálnych okolností totiž ženy čakajú niekoľko mesiacov až rok, kým si po amputácii prsníkov nechajú vymodelovať nové prednosti. Matka šiestich ratolestí však plastiku podstúpila takmer okamžite a dnes sa strachuje, že ju čakajú neblahé následky: „Urobila si prieskum a vedela, že je riskantné voperovať implantáty tak skoro po mastektómii. Už sa viac nebojí rakoviny, ale šance, že dostane infekciu.“

Partnerka Brada Pitta svoje rozhodnutie nemôže vrátiť späť, no v súčasnosti má vraj plnú hlavu výčitiek. „Jej nové poprsie vyzerá skvele, ale privodilo jej problémy, a preto sa Angelina nad všetkým zamýšľa. Má pocit, že operáciu zvolila bez toho, aby si ju dobre premyslela. Nepočúvala najlepšie odporúčania a teraz to naozaj ľutuje. Nechce z implantátov robiť vedu, pretože vie, že tým narobí palcové titulky v médiách. Ale behá po doktoroch a vyslovuje svoje obavy,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Ostáva teda len dúfať, že obletovaná hviezda sa čím skôr uzdraví a v budúcnosti si každý zákrok vopred dobre zváži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu