Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pretty Woman už ťahá na 50? Bez mejkapu a v šortkách je stále kus!

Nestarnúca Julia Roberts sa v zrelom veku môže pochváliť bezchybnými krivkami aj pleťou bez mejkapu. Zobraziť galériu (2)
Nestarnúca Julia Roberts sa v zrelom veku môže pochváliť bezchybnými krivkami aj pleťou bez mejkapu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Odkedy sa Julia Roberts zviditeľnila vďaka úlohe v rozprávkovom príbehu o prostitútke, uplynuli už celé desaťročia. No napriek tomu, že v pondelok oslávila 46. narodeniny, bez akejkoľvek úpravy stále zanecháva dojem hollywoodskej kočky. Bezchybná pleť a štíhle nohy sú okrem úsmevu jej ďalšou poznávacou značkou.

Stále v obdivuhodnej forme! Hoci sa Julia Roberts vryla do sŕdc miliónov divákov a tajných ctiteľov svojím podmanivým úsmevom, v zrelom veku si na nej aj zástupkyne ženského pokolenia všímajú niečo celkom iné. Kučeravá kráska totiž doteraz nepodstúpila žiadne drastické zásahy pod rukami plastického chirurga a prirodzenosťou doslova vyráža dych. Tento týždeň si vyrazila na hodinu jogy iba v šortkách a bez mejkapu, no sviežim zovňajškom pôsobila pôvabnejšie než jej výrazne mladšie kolegyne.

Julia sa udržiava v kondícii pravidelným cvičením, no hollywoodskymi maniermi kvôli tomu netrpí. Svedčí o tom jej ležérny outfit, v ktorom sa vybrala na spomínanú lekciu jogy. V krátkych bavlnených nohaviciach predviedla nohy, za aké by sa nemusela hanbiť nejedna tínedžerka. Jej nenalíčená tvár navyše odrážala vitalitu a pevnosť, ktorú jej závidí celé okolie.

Len čo si herecká diva odložila karimatku do auta, vybrala sa do miestnych potravín na menší nákup. Podľa jej vlastných slov ani pri takýchto bežných činnostiach nemá núdzu o komplimenty. „Mojím obľúbeným aspektom práce je, že mi mamine rovesníčky v obchode hovoria: 'Wau, vaša pokožka vyzerá skvele,'“ pochválila sa Julia v nedávnom rozhovore. Ostáva len súhlasiť, že nestarnúcej kráse kučeravej celebrity sa mnoho známych štyridsiatničiek nevyrovná.

Ak chcete vedieť, v čom spočíva tajomstvo krásy Julie Roberts, čítajte na FEMINITY.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu