Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Studenkovej milenec po rokoch: Takto zostarol veľký milovník!

Pavel Nový kedysi a dnes Zobraziť galériu (8)
Pavel Nový kedysi a dnes

BRATISLAVA - Země se zachvěla... Túto hlášku z komédie S tebou mě baví svět každý neomylne priradí k naoko nevernému manželovi v podaní Pavla Nového (65). Namiesto za študentkami však fúzatý Don Juan behal za svojou ženou, ktorú stvárnila Zdena Studenková (58). A hoci divákom robí rodinný film spoločnosť na obrazovkách doteraz, od nakrúcania uplynulo už 31 rokov. Že čas naozaj letí, sa mohli v utorok presvedčiť aj návštevníci bratislavského kina, kde sa český herec objavil na premiére snímky Kandidát.

Čas nešetrí nikoho! Presvedčiť sa o tom mohli návštevníci bratislavskej premiéry filmu Kandidát. Jednu z postáv totiž stvárnil Pavel Nový, ktorý sa na Slovensku príliš často nevyskytuje. Mnohí diváci mali možnosť vidieť ho po naozaj dlhej dobe.

Český herec je známy najmä z komédie storočia S tebou mě baví svět, ktorá vznikla už pred 31 rokmi. Stvárnil tam manžela Zdeny Studenkovej, za ktorou utekal dokonca aj z dovolenky. Parťákom sa však nepriznal a podával im farbisté opisy vášnivých nocí s mladými študentkami. Z náruživého milenca je však už dnes doslova dedko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu