Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Studenková ako za starých čias: Zdenino Sladké mámení po 31-rokoch!

Zdena Studenková predviedla nezabudnuteľný tanec k piesni Sladké mámení. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková predviedla nezabudnuteľný tanec k piesni Sladké mámení. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Nestarnúca herečka Zdena Studenková (59) to opäť roztočila! Vo Funrádiu sa nechala nahovoriť na nakrútenie zábavného vianočného videa, v ktorom spolu s moderátormi Milanom Juniorom Zimnýkovalom a Marcelom Forgáčom predviedla tančeky k piesni Sladké mámení. Blondínka si tak pripomenula nezabudnuteľnú scénku z československej komédie S tebou mě baví svět, ktorá mnohým divákom už 31-rokov spríjemňuje dlhé zimné večery.

Zdena Studenková sa na verejnosti vždy prezentuje ako dáma s vyberanými spôsobmi. Málokto by preto očakával, že sa nechá nahovoriť na pojašené video, v ktorom tancuje. A predsa - známa herečka nedávno prijala pozvanie od moderátorov Milana Juniora Zimnýkovala a Marcela Forgáča do Rannej šou Funrádia, kde spolu s nimi zatancovala nezabudnuteľnú choreografiu k piesni Sladké mámení. Tú blondínka kedysi predviedla v obľúbenom československom filme S tebou mě baví svět. 

A hoci odvtedy uplynulo už dlhých 31-rokov, známa Slovenka sa za svoje pohyby rozhodne hanbiť nemusí. Spolu s tanečnými parťákmi totiž predviedla poriadne energické vystúpenie, ktoré okorenila aj dávkou šarmu a charizmy. Veď posúďte sami!

Video: Vystúpenie Zdeny Studenkovej vo filme S tebou mě baví svět.

Sladké mámení

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu