Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kurvahoši, Bohušova nová Irenka má čo ponúknuť: To je dekolt!

Jitka Čvančarová má čo ukázať. V pokračovaní Dědictví bude zvádzať Bolka Polívku. Zobraziť galériu (8)
Jitka Čvančarová má čo ukázať. V pokračovaní Dědictví bude zvádzať Bolka Polívku.

PRAHA - Wau, to je ženská! Tento rok sa začalo nakrúcať pokračovanie slávnej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Tentoraz Bohušovi popletie hlavu vnadná herečka v podaní Jitky Čvančarovej (35). Jej pôvaby najnovšie využili aj tvorcovia kalendára. Hoci ústrednou témou bola obyčajná šunka, tmavovláske dopriali naozaj sexi vzhľad - v hlbokom výstrihu ukázala svoje bujné prednosti.

Môže byť reklama na šunku sexi?! V Čechách dokázali, že áno. Do kalendára s touto témou totiž obsadili Jitku Čvančarovú. Vnadná herečka u nás príliš známa nie je, ale už čoskoro sa zapíše do pamäti všetkým divákom, ktorí si pozrú pokračovanie kultovej komédie Dědictví.

Hoci táto tmavovláska svoje prsia nevystaví v úplnej nahote ako Irenka, bude sa na čo pozerať. Jitka totiž napriek tomu, že nikdy nepatrila medzi najštíhlejšie umelkyne, dokáže mužom popliesť hlavu.

Stavili na to aj tvorcovia kalendára, ktorí jej pri fotení dopriali naozaj hlboký výstrih. Sexi herečka pózovala s poodhalenými ženskými zbraňami vo vrtuľníku a pôsobila naozaj ako femme fatale. „Ja sa lietania vôbec nebojím. Ako maminka som síce uvedomelá, ale aj tak sa bezhlavo vrhám do rôznych situácií,” priznala Čvančarová na margo adrenalínovej zákazky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu