Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Americká víťazka šou Hľadá sa supermodelka: Polonahá vystavila obliny!

Zaoblená modelka Whitney Thompson zvádza v reklamnej kampani na spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (3)
Zaoblená modelka Whitney Thompson zvádza v reklamnej kampani na spodnú bielizeň. (Zdroj: Panache)

NEW YORK – Nie je to žiadna vychrtlina! Hoci za veľkou mlákou sa k víťazstvu v modelingovej súťaži zvyknú dopracovať superštíhle dievčatá, šancu majú aj kyprejšie dámy. Dôkazom môže byť 26-ročná Whitney Thompson. Tá síce vyzerá podstatne staršie, ako v skutočnosti je, a na tele má tukové vankúšiky, no na svojich krivkách hrdo predvádza spodnú bielizeň.

Účasť v súťaži mala zmysel! Šou America's Next Top Model v našich končinách poznáme pod názvom Hľadá sa supermodelka, pričom horúcimi favoritkami na novú hviezdu modelingu bývajú vysoké a štíhle dievčatá. V desiatej sérii americkej verzie však dostali príležitosť aj dámy s väčšou konfekčnou veľkosťou. Víťazstvo si spomedzi nich uchmatla Whitney Thompson, ktorá sa stala tvárou aj telom najnovšej kampane značky Panache.

Blondínka svoje krivky prepožičala kolekcii s názvom Sculptresse. Tá je špecifická tým, že veľkosti košíkov u podprseniek začínajú písmenom D a končia pri J. Whitney sa počas grafických úprav výsledných záberov síce retuši nevyhla, no za štíhlu modelku ju považovať rozhodne nemožno. S kilami navyše, bujným poprsím a oblejšími stehnami sa vraj cíti sebavedomejšie než kedykoľvek predtým.

„Keď mám na sebe tieto kúsky, cítim sa žensky a sexi, čo je pre mňa a ďalšie oblé ženy veľmi dôležité,“ nechala sa kyprá modelka počuť na margo súpravičiek väčších konfekčných veľkostí. V jej prípade však značnú pozornosť púta aj výraz tváre. Zatiaľ čo ostatné dvadsiatky pripomínajú dievčatá v rozpuku, Whitney by zapadla aj medzi štyridsiatkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu