Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsexi tehuľka v akcii: Bruško XXL, ale rázporok do nebies... A ten výstrih!

Dania Ramirez je v tehotenstve krajšia a viac sexi než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (4)
Dania Ramirez je v tehotenstve krajšia a viac sexi než kedykoľvek predtým. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tehotenstvo si vychutnáva plnými dúškami! Aj keď mnohé celebrity sa v čase požehnaného stavu radšej stiahnu do úzadia, Dania Ramirez (33) vyžaruje toľko sexepílu ako nikdy predtým. Stačí sa pozrieť, v akej hviezdnej úprave ohúrila počas charitatívneho galavečera. Medzi ostrieľanými kráskami napriek veľkému brušku nemala konkurenciu.

Ženská a neuveriteľne rafinovaná! Aj takýmito prívlastkami by sa dala opísať Dania Ramirez, ktorá začiatkom týždňa vyrazila žúrovať s miestnou smotánkou. Spomedzi prítomných dám vytŕčala z radu najmä rastúcim bruškom, no jej rozžiarenému a sexi zovňajšku sa vonkoncom nemožno čudovať. Herečka známa zo seriálu Sopranovci či snímky X-Men totiž pod srdcom nenosí len jedného potomka, ale hneď dvoch.

Dania na červený koberec zvolila dlhú modrú róbu, ktorá dokonale obopínala jej tehotenské krivky. Ukrývala v sebe však aj vysoký rázporok, ktorý z niektorých uhlov nechal vyniknúť nohám exotickej krásky s dominikánskymi koreňmi. Jej najväčšou devízou sa však stal zaručene hlboký výstrih. Ten totiž odhaľoval bujné prednosti ako na podnose a aj ostrieľané hviezdy ako Eva Longoria po Daniinom boku pripomínali sivé myšky. Viac alebo rovnako sexi tehuľku by sme za veľkou mlákou zrejme museli hľadať ako ihlu v kope sena.

Hollywoodska celebrita sa o radostné novinky podelila s fanúšikmi v júli, keď prostredníctvom Instagramu zverejnila snímok zo sonografického vyšetrenia. „Som hrdá, že môžem oznámiť svoje dva uzlíky radosti. Áno, čakám dvojičky!“ napísala s neskrývaným nadšením. Ostáva len dúfať, že tehotenstvo bude prebiehať naďalej hladko a samotný pôrod dobre dopadne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu