Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Necudná hviezda na ulici bez bielizne: Veď jej vykúka celý prsník!

Amy Markham nechala okolie aj fotografov nazrieť pod voľný top bez podprsenky. Zobraziť galériu (12)
Amy Markham nechala okolie aj fotografov nazrieť pod voľný top bez podprsenky. (Zdroj: amymarkham.com)

LOS ANGELES – Podprsenku nepotrebuje? Niektoré celebrity by bez nej ani nevytiahli päty z domu, no 22-ročná Amy Markham si očividne na spodnú bielizeň nepotrpí. Tento týždeň totiž vyrazila do ulíc v ležérnom tope, ktorý jej vnadám doprial poriadnu voľnosť. Div, že jej úplne nahé doslova nevypadli z outfitu.

Odvaha jej nechýba! Aj keď organizátori najprestížnejších podujatí Amy Markham zatiaľ príliš neregistrujú, ona sa snaží votrieť do pozornosti zo všetkých síl. Svedčí o tom jej vyzývavý imidž, s akým sa premáva na verejnosti v celkom bežný deň. Jej heslo pravdepodobne znie: Bez podpätkov ani na krok a holé prsia vpred.

Herečka a modelka pred pár dňami zamierila do centra Los Angeles v priliehavých nohaviciach, v krkolomných lodičkách a v poriadne odvážnom tope. Ten totiž pozostával z tenkého materiálu a prestrihov z bočných strán. Keďže pofukoval vetrík a Amy nechala podprsenku v bielizníku, nechýbalo veľa, aby si vyrobila horúci trapas priamo na ulici. Po celý čas jej vykukovalo poprsie, ktoré priťahovalo objektívy paparazzov ako magnet.

Rodáčka z Texasu sa už stihla objaviť vo viacerých prestížnych magazínoch ako FHM, Esquire, Maxim, GQ či Vogue. Kariéru si rozbehla vo východnom kúte sveta, keď ako hlavná modelka zdobila štvorkolesové tátoše hneď niekoľkých spoločností v Japonsku. Nechýbajú jej však ani skúsenosti pred kamerou. Šancu dostala v americkej televízii nielen ako herecká hviezda, ale aj moderátorka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu