Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Elvisova exmanželka pred 70-tkou: Hotová plastiková príšera!

Priscilla Presley na jeseň života vyzerá ako preplastikovaná katastrofa. Zobraziť galériu (7)
Priscilla Presley na jeseň života vyzerá ako preplastikovaná katastrofa. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pod skalpelom plastických chirurgov naozaj nešetrila! Hoci Priscilla Presley (68) kedysi patrila ku krásnym ženám, dnes pohľad na ňu rozhodne nepoteší. Známa brunetka totiž na staré kolená pripomína exponát z múzea voskových figurín. Dokáže ešte vôbec používať mimiku?

Preplastikovaná na nepoznanie! Aj keď Priscilla Presley kedysi mala ambície na rozbehnutie vlastnej kariéry vo vlnách šoubiznisu, nakoniec sa stala známou „len“ ako polovička legendárneho speváka Elvisa, ktorý jej prepožičal svoje priezvisko. Pár sa síce rozviedol, no tmavovláska žije z exmanželovej slávy aj po jeho smrti. Všetky zarobené peniaze pritom investovala do svojho zovňajšku. Pozrite, ako si nechala znetvoriť tvár na klinikách krásy.

Paparazzi zachytili Priscillu tento týždeň na losangelskom letisku, odkiaľ sa ponáhľala do limuzíny. Nezabudla si pritom vyzdvihnúť téglik s kávou a tvár si po celý čas zakrývala slnečnými okuliarmi. Blesky fotoaparátov však odhalili, že jej pokožka je bledá a vyhladená ako omietka. Niekoľkokrát zväčšované pery a úpravy nosa sú len ďalším dôkazom, že na tváre celebrity nenájdeme nič, čoho by sa chirurgovia nedotkli.

Zaujímavosťou je, že Priscilla sa v mladosti nemohla presadiť práve kvôli slávnej polovičke. Podľa Elvisovho názoru je totiž miesto ženy doma, kde sa má starať o manžela. Zlom nastal až v období, keď sa spevák začal venovať svojej vášni, ktorú našiel v karate a priviedol k nej aj vlastnú ženu. Priscila si však okrem lekcií bojového umenia zobrala od inštruktora Mikea Stonea aj niečo iné. „Môj vzťah s Mikeom sa vyvinul v milostnú aféru. Stále som veľmi milovala Elvisa, ale v nasledujúcich mesiacoch som vedela, že urobím zásadné rozhodnutie ohľadne môjho osudu,“ napísala v jednej zo svojich kníh. Manželstvo sa teda nakoniec rozpadlo a Elvisova expartnerka podľahla túžbe ostať večne mladou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu