Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Takmer 70 na krku a imidž dvadsiatky: Cher, táto retuš je fakt trapas!

Príšerne vyretušovaná Cher na fotkách k novému albumu vyráža dych. Zobraziť galériu (8)
Príšerne vyretušovaná Cher na fotkách k novému albumu vyráža dych. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Mladosť naháňa aj pred prahom sedemdesiatky! Aj keď by speváčka Cher mohla dávno oddychovať na dôchodku, ona sa stále venuje hudbe a pózuje pred objektívmi ako mladica. Najnovšie promo fotky ju však zobrazujú v takom svetle, akoby pochádzali spred niekoľkých desaťročí. Vitálna babička sa zosmiešnila na celej čiare.

Stará chcela mladou byť! Americká ikona Cher patrí k inventáru hudobnej scény už úctyhodne dlhý čas, v rámci ktorého sa stala tiež pravidelnou klientkou skrášľovacích kliník plastickej chirurgie. Treba síce pripustiť, že takmer sedemdesiatnička na svoj vek nevyzerá, no fotkami k čerstvému albumu s názvom Closer To The Truth šliapla poriadne vedľa. Radikálne totiž zmenila imidž a pokúsila sa vrátiť do obdobia zo začiatku kariéry.

Kam sa podela jej súdnosť? Aj takéto otázky sypú kritici, ktorí si odvážnu Cher vzali na mušku. Speváčka totiž zverejnila fotografie, na ktorých namiesto tradičnej čiernej hrivy pózuje s lokňami v odtieni platinovej blond. Aby toho nebolo málo, na sebe má len negližé s čipkovaným lemom a provokatívne jej zlieza tenké ramienko. Vďaka do očí bijúcej retuši veteránka nemá na tvári jedinú vrásku a snaží sa podobať dvadsiatničkám.

Fanúšikovia na najnovšom prírastku do diskografie nájdu jedenásť skladieb, verzia „deluxe“ ich ponúka až sedemnásť. Nechýbajú ani duety s kolegami ako Timbaland, či Pink. Cher sa podarilo na spoluprácu zlákať tiež Lady Gagu, no výsledok sa do éteru nakoniec nedostal. „Myslím, že je to pravdepodobne najlepší album, aký som doteraz urobila. Je brilantný a aj keď Lady Gaga predviedla skvelý výkon, nepáčil sa jej,“ nechala sa Cher neskromne počuť na adresu svojej práce. S fotkami to však takto okato preháňať naozaj nemusela.

Prečítajte si: Cher je späť s novým klipom: Takúto (pra)babičku ste ešte nevideli!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu