Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škandalózne FOTO nahej playmate: Divoký sex aj „orál“ na pláži!

Bývalá playmate Shauna Sand bez hanby sexovala s mladým zajačikom na pláži. Zobraziť galériu (5)
Bývalá playmate Shauna Sand bez hanby sexovala s mladým zajačikom na pláži. (Zdroj: profimedia.sk)

KARIBIK – Absolútne bez zábran! Aj keď sa Shauna Sand (41) pred objektívom nikdy neostýchala, svojou odvahou v zrelom veku dokáže fanúšikom vyraziť dych. Ako playmate si už síce užíva dôchodok, no v sexuálnych hrátkach ešte do starého železa rozhodne nepatrí. So svojím zajačikom si to úplne nahá rozdala priamo na pláži.

Čo sa zamladi naučíš, po štyridsiatke akoby si našiel! V duchu tohto hesla si život vychutnáva aj plastiková blondínka, ktorá v súčasnosti už len vymetá jednu promo akciu a párty za druhou. Keď však dostane chuť na sex, na spálňu či súkromie hotela si nepotrpí. Bez problémov sa odviaže aj na verejnej pláži, kde predvádza pohyby ako z pornofilmu.

Shauna Sand sa postupne vyzliekla a vzápätí sa rozpálila pri divokom sexe s výrazne mladším tmavovlasým milencom pred objektívmi paparazzov. Či ide o jej bývalého manžela, 26-ročného Laurenta Homburgera, s určitosťou nevedno. Bývalá hviezda pánskeho magazínu Playboy sa však okolo jeho tela živočíšne obvíjala a v rámci predohry na skalách mu dokonca poskytla potešenie v jeho rozkroku.

Dvojica sa z útesu neskôr presunula do morských vĺn, aby si romantickú scenériu využila naplno. Je však veľmi pravdepodobné, že fotografi sa na pobreží ostrova Svätý Bartolomej nepotulovali náhodou. Či a za koľko blond celebrita predala zábery divokej súlože na verejnosti, ostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu