Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Televízna hviezda zúri: Takmer nahá na webe... omylom!

Abbey Crouch sa na vlastnom internetovom profile nechtiac objavila iba v tango-nohavičkách s odhaleným pozadím. Zobraziť galériu (3)
Abbey Crouch sa na vlastnom internetovom profile nechtiac objavila iba v tango-nohavičkách s odhaleným pozadím. (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN – Zažila šok! Aj keď je Abbey Crouch (27) ako modelka spodnej bielizne na odhaľovanie svojich kriviek zvyknutá, nedávne nedorozumenie na sociálnej sieti jej poriadne zdvihlo adrenalín. Bez vlastného pričinenia sa totiž ocitla na webe len v miniatúrnych nohavičkách strihu tango. Jej viac než dvestotisíc fanúšikov si tak mohlo vyobzerať chrumkavý zadoček.

Opäť vyvolala poriadny rozruch! Hoci Abbey Crouch dnes pôsobí ako úspešná manekýnka a televízna moderátorka, do sveta šoubiznisu sa prepracovala vďaka vzťahu s futbalistom Peterom Crouchom. S ním začala randiť ešte v roku 2006, pričom oficiálne „áno“ mu pred oltárom povedala, až keď mu priviedla na svet prvorodenú dcérku (2011). S postavičkou ako lusk momentálne tvrdo trénuje tanečné kroky, aby sa v čom najlepšom svetle predviedla v šou Strictly Come Dancing. Tesne pred spustením programu však prekvapila takmer nahým telom na Twitteri.

O provokatívne nahliadnutie do súkromia sa postarala Abbeyina kamarátka Katie Eleanor Grand, ktorá pôsobí ako šéfredaktorka magazínu Love. Tá totiž pikantný záber zverejnila na blondínkinom profile, aby jej zaželala úspešnú premiéru: „Veľa šťastia zajtra, Abbey.“

Fotka zachytáva celebritu odzadu a ponúka výhľad najmä na jej vyformovaný zadoček. Tréning kvôli šou, v našich končinách známej ako Let’s Dance, sa očividne vyplatil, no modelka so zverejnením záberu nesúhlasila. „To bolo len pre tvoje oči, krava!“ odkázala Katie. Z veľmi pochopiteľných dôvodov tak už inkriminovaný fotografický materiál nie je dostupný. Ako sa ale hovorí, aj negatívna reklama je reklama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu