Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kontroverzná FOTO zaskočila verejnosť: Krásna herečka v intímnej chvíli!

Alyssa Milano zaskočila verejnosť touto fotografiou. Zobraziť galériu (7)
Alyssa Milano zaskočila verejnosť touto fotografiou.

NEW YORK – Toto sa často nevidí! Herečka Alyssa Milano (42), známa napríklad zo seriálu Čarodejnice, sa so svojimi fanúšikmi očividne delí o všetko. Napríklad aj o momentku, ktorá ju zachytáva v pomerne intímnej chvíli – počas dojčenia dcérky. Čo poviete, je takýto záber určený očiam celého sveta alebo patrí výhradne do súkromia?

Jedni neskrývali nadšenie, druhí pobúrenie! Alyssa Milano bola počas uplynulého týždňa hosťom v americkej šou s názvom The Talk. Herečka vzala so sebou na nakrúcanie aj svoju dcérku, ktorú priviedla na svet v septembri minulého roka. Počas úprav zovňajšku dievčatko vyhladlo, a tak brunetka bez okolkov vytiahla svoj prsník, aby ho nadojčila. Pomerne intímnu chvíľku dala herečka zvečniť a fotku šupla rovno na internet.

Keďže nejde o celkom bežný záber, Alyssa vyvolala medzi svojimi fanúšikmi búrlivú diskusiu. „Tak toto sme nepotrebovali vidieť,” neskrýval svoje znechutenie jeden z mužských priaznivcov. „Preboha, zakry  sa! Alebo sa chceš len predvádzať? Kojila som všetky svoje štyri deti, ale nikdy som sa takto nepretŕčala,” pridala sa ďalšia pohoršená fanúšička. Pod fotkou sa však zjavilo aj viacero pozitívnych komentárov. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete alebo v diskusii pod článkom. 

Alyssa Milano zverejnila na sociálnej sieti fotku, na ktorej dojčí svoju dcérku.
Zobraziť galériu (7)
Alyssa Milano zverejnila na sociálnej sieti fotku, na ktorej dojčí svoju dcérku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu