Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nechutné: Britská hviezda mala rozkrájať bábätko... Ako živé!

Myleene Klass neskrývala zdesenie nad tortou, ktorá realisticky znázorňovala novorodenca. Zobraziť galériu (7)
Myleene Klass neskrývala zdesenie nad tortou, ktorá realisticky znázorňovala novorodenca. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Odvážny žart za hranicou vkusu! Súčasné umenie cukrárov zahŕňa torty od výmyslu sveta, ktoré reálne odzrkadľujú motív na želanie zákazníka. Myleene Klass (35) však pri pohľade na nedávnu „lahôdku“ takmer onemela od úžasu. Sladký výtvor v krabici totiž až priveľmi vierohodne stvárňoval roztomilé bábätko. Dokázali by ste takýto zákusok rozkrájať?

Párty, na ktorú tak skoro nezabudne! Hoci Myleene Klass u nás nepatrí k známym tváram, na Britských ostrovoch sa teší mimoriadnej popularite ako speváčka, klaviristka, modelka a predovšetkým televízna moderátorka. Účasť na najrôznejších podujatiach je preto pre ňu takpovediac náplňou práce. Z poslednej oslavy však odchádzala vyvedená z miery a poriadne znechutená. Zlatým klincom sa totiž mala stať torta, ktorá realisticky zachytávala podobu novorodenca.

„Prvá torta, ktorú rozhodne nemienim jesť,“ komentovala britská celebrita záber, o ktorý sa podelila v sieti Instagram. Fotka zachytáva Myleene, ako sa skláňa nad papierovou krabicou a ukazovákom mieri na sladkú dobrotu. Tá má však tvar nahého a nevinného dieťaťa ako keby uloženého na bielej prikrývke. Majstrovstvo cukrárov síce zaprieť nemožno, no pri myšlienke na rozkrájanie torty nielen samotnej hviezde zaručene prebehli po chrbte zimomriavky.

Myleene si v hudobnom priemysle razila cestu ako členka skupiny Hear'Say, no podarilo sa jej nahrať aj dva sólové albumy. Jej moderátorská kariéra zahŕňa nespočetné množstvo projektov pred kamerami, za mikrofónom rádia, ale aj charitatívnych podujatí. Na televíznom poli ju okrem iného zviditeľnila reality šou I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!, po ktorej dostala viacero závratných ponúk na nafotenie pikantných záberov. Jej viac či menej obnažené krivky sa objavili v magazínoch Loaded a Maxim, no brunetka svoju postavu prepožičala tiež niekoľkým módnym značkám. Jej súčasný majetok sa odhaduje na 11 miliónov libier.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu