Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nestarnúca Kelly z Beverly Hills: Oslnila ako zamladi!

Jennie Garth s odvážnejším líčením a v čipkovanej róbe bodovala na plnej čiare. Zobraziť galériu (12)
Jennie Garth s odvážnejším líčením a v čipkovanej róbe bodovala na plnej čiare. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Očarila ako femme fatale! O kráse a ukážkovej forme herečky Jennie Garth (41) nikto nepochybuje najmä od chvíle, čo sa rozviedla a presedlala na zdravší životný štýl. Včera však všetkým zástupcom médií dokázala, že v prípade hviezdneho imidžu si nekladie žiadne limity. Nahodila odvážnejší model šiat a dokonale zapôsobila ako osudová žena.

Vyzerá čoraz lepšie! Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že rozvod s dlhoročným partnerom Jennie Garth zloží na lopatky, opak sa stal pravdou. Obľúbená tvár kultového seriálu Beverly Hills 90210 zaťala zuby a odštartovala novú, možno aj šťastnejšiu etapu života. Vďaka láske doslova prekvitá, čo v utorok dokázala na podujatí s názvom Comedy Central Roast of James Franco. S červeným kobercom rozhodne nesplývala.

Usmievavá blondínka nahodila čipkovaný model, ktorý bol však podšitý, a tak hollywoodskej kráske nič nepresvitalo. Seriálová Kelly tentoraz pútala pozornosť predovšetkým tmavým a veľmi výrazným líčením očí, ktoré sa nieslo až v takpovediac gotickom štýle. Sebavedomá matka troch dcér sa tak ešte na omladzujúce pastelové farby spoliehať rozhodne nemusí. Medzi smotánkou pôsobila mimoriadne šik a elegantne.

Jennie je stále veľmi aktívna na sociálnych sieťach, ktoré mapujú jej voľný čas. Herečkine cesty neustále križuje kolegyňa z Beverly Hills 90210, Shannen Doherty. Nerozlučná dvojica sa totiž v súkromí pravidelne stretáva, čoho dôkazom je spoločná fotografia spred troch dní. A aké ďalšie momentky americkej kráske nechýbajú na profile? Nedávno sa rozcítila nad ratolesťou svojej kamarátky. „Ja chcem to dieťa spapať!“ komentovala čiernobiely záber. Ktovie, možno na dieťa číslo štyri ešte v jej prípade nie je neskoro.

Jennie Garth v sebe
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu