Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezdna premena krásnej supermodelky: Na toto čakala šesť mesiacov!

Modelku Coco Rocha omrzeli dlhé lokne, ale na zmenu v podobe štýlového zostrihu si musela počkať pol roka. Zobraziť galériu (5)
Modelku Coco Rocha omrzeli dlhé lokne, ale na zmenu v podobe štýlového zostrihu si musela počkať pol roka. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Konečne má dušu na mieste! Hoci niektoré modelky striedajú účesy a celkový imidž každý deň, iné tomu svojmu zostávajú verné celú kariéru. S touto dilemou bojovala aj 24-ročná kráska Coco Rocha. Túžila síce po zmene, no ako jedna z najžiadanejších manekýnok súčasnosti si ju skrátka nemohla dovoliť. Dnes si rafinovaný zostrih nevie vynachváliť.

Úplne iná, stále rovnako očarujúca, no ďaleko viac šik! Aj s takýmito komplimentmi sa momentálne stretáva Coco Rocha, ktorá sa pred niekoľkými dňami zbavila dlhých a pestovaných lokní. Posledné roky jej síce dotvárali dievčenský výzor, ale ten sa obletovanej supermodelke takpovediac zunoval. Nakoniec sa odhodlala sadnúť do kaderníckeho kresla a nechala si vyčarovať moderný účes s predĺženou ofinou. Ako však neskôr priznala, túto radikálnu zmenu si musela takpovediac vydupať.

„Až zvláštne dlho som sa snažila ostrihať si vlasy – počas uplynulých šiestich mesiacov. Mysleli by ste si, že je to ľahké, ale v mojej profesii si musíte od každého pýtať dovolenie! Nakoniec som sa ale nechala ostrihať,“ prezradila sympatická Kanaďanka v rozhovore pre E! News. Vzápätí však od srdca priznala, že je za dlhšiu čakaciu lehotu vlastne veľmi vďačná: „Myslím, že som celkom úprimne potrebovala čas, pretože jedného dňa by som si povedala, že sa nechám ostrihať, no na druhý deň by som to ľutovala.“

Coco sa pýši výraznými lícnymi kosťami, vďaka ktorým jej pristane prakticky akýkoľvek účes. A ako si zvyká na ten najnovší a vytúžený? „Stále som z toho veľmi šťastná a nič neľutujem. Páči sa mi to a pravdepodobne to už ani nedorastie, je to ten najlepší pocit na svete,“ dodala s úsmevom. Zdá sa teda, že modelingová hviezda je s odľahčenou hlavou naozaj spokojná. Podľa záberov, o ktoré sa podelila v sieti Instagram, sa jej čudovať ani nemožno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu