Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Miss Veľkej Británie hore bez: Vykukli jej drobné prsia aj s bradavkami!

Sexica Leilani Dowding hore bez Zobraziť galériu (7)
Sexica Leilani Dowding hore bez (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Nádielka vo výstrihu sa jej od prírody neušla! No napriek tomu, že Leilani Dowding k obdareným krásaviciam nepatrí, dokázala získať titul Miss Veľkej Británie a nikdy nepodľahla pokušeniu ľahnúť si pod skalpel kvôli silikónom. Aj vďaka tomu vo veku 33 rokov stále provokuje pred objektívom hore bez a za svoje malé prednosti sa nehanbí.

Vyzlieka sa na počkanie! Aj keď meno Leilani Dowding v našich končinách nerezonuje medzi zvučnými pojmami, na britskej pôde patrí hviezdičke z tretej strany bulvárnych plátkov. Tá si k popularite pričuchla už v roku 1998, kedy ako sladká osemnástka získala korunku a šerpu najkrajšieho dievčaťa Veľkej Británie. Krajinu reprezentovala aj na Miss Universe, no potom objavila čaro a zárobok ľahkej erotiky. Niet sa preto čo čudovať, že drobné vnady odhalila aj pri poslednom fotení.

Krásavica s exotickými koreňmi vyrazila medzi romantické zákutia a skalnaté útesy vychytenej pláže v Malibu, kde pred objektívom predvádzala novú kolekciu plaviek. Hrudník jej síce mali prekrývať dlhé lokne a nič intímne uzrieť svetlo sveta nemalo, no pri rôznych obmenách póz jej predsa len vykukli bradavky.

O fotku v bikinách sa Leilani podelila aj s fanúšikmi prostredníctvom siete Twitter. Napriek širokému úsmevu jej však súdiac podľa komentára dvakrát do smiechu nebolo: „Dnes ráno mi zamrzne môj malý zadok počas včasného pondelňajšieho fotenia.“ Aj zvodná brunetka sa tak občas musí na vlastnej koži presvedčiť, že práca modelky si vyžaduje isté obety.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu