Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Depresie z titulu krásy? Mladučká Miss Amerika si takmer vzala život!

Teresa Scanlan vyhrala titul Miss Amerika vo veku 17 rokov. Zobraziť galériu (7)
Teresa Scanlan vyhrala titul Miss Amerika vo veku 17 rokov.

LOS ANGELES – Po triumfe obrovské trápenie! Tak dopadlo víťazstvo Teresy Scanlan, ktorá v roku 2011 získala najcennejšiu korunku a šerpu v národnej súťaži krásy. K prestížnemu titulu Miss Amerika sa však dopracovala ako sladká sedemnástka a mediálne šialenstvo vonkoncom nezvládala. Kopiace sa psychické problémy ju takmer dohnali k samovražde.

Krásna, ale nešťastná a deprimovaná! Stať sa najkrajším dievčaťom v rodnej krajine je snom každej dospievajúcej dámy. Terese Scanlan sa táto túžba splnila naozaj zavčasu, no s odstupom času by si možno svoju účasť v súťaži krásy rozmyslela. Zosypala sa totiž na ňu ostrá kritika zo strany verejnosti, ktorú v tínedžerskom veku nedokázala stráviť bez ujmy na psychickom zdraví. V rozhovore pre ABC News so slzami na krajíčku odhalila bolestivé tajomstvo.

„Bola som na turistike v oblasti národnej pamiatky Scotts Bluff. Keď som vyrastala, bolo to moje obľúbené miesto, ale tentokrát to bolo celkom odlišné. Jednoducho som sa psychicky rúcala a silne som uvažovala nad tým, že z vrcholu skočím,“ prezradila blondínka pred kamerami. Pokus o samovraždu však, našťastie, neuskutočnila.

Rodáčka z Nebrasky je najmladšou víťazkou titulu Miss Amerika za posledných 70 rokov. Ako držiteľka korunky mala počas celého roka množstvo povinností, no až príliš často narážala na pichľavé slová zo strany verejnosti. „Ľudia ma neustále ťahali ku dnu a každý deň ma trhali na franforce. Pre niektorých som bola príliš konzervatívna, pre iných príliš liberálna. Pre niektorých som príliš pekná, pre iných príliš škaredá,“ vysvetlila so smútkom v hlase. Najdeprimujúcejšími sa pre mladučkú krásku stali práve komentáre na sociálnych sieťach. Tie totiž obsahovali aj také nezmyselné názory, podľa ktorých Teresino víťazstvo nie je v súlade s kresťanskými mravmi. Dnes sa však blondínka nachádza pod dohľadom odborníkov a pravidelne užíva antidepresíva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu