Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Škandál z červeného koberca: Rázporok do nebies odhalil nahý rozkrok!

Natalii Borges spod odvážnej róby vykukli nahé intímne partie. Zobraziť galériu (4)
Natalii Borges spod odvážnej róby vykukli nahé intímne partie.

BENÁTKY – Pikantná nehoda alebo zámer? Filmové festivaly sú prehliadkou toho najlepšieho zo sveta kinematografie aj šatníka celebrít, no zakaždým sa nezaobídu bez poriadnych prešľapov. O ten najnovší sa postarala brazílska modelka Natalia Borges v talianskom meste na vode. Jej provokatívny model róby odhalil aj najintímnejšie partie.

Chcela si uchmatnúť prvenstvo? Hoci filmový festival v Benátkach otvoril brány okrúhleho 70. ročníka len pred dvomi dňami, už ho šteklivým trapasom stihla okoreniť juhoamerická krásavica. Tá totiž na slávnostnú premiéru snímky s názvom Gravity zvolila odvážne šaty z návrhárskej dielne Fausto Puglisi. Vďaka hriešne vysokému rázporku predviedla nielen svoje štíhle nôžky, ale aj to, čo malo ostať pred objektívmi skryté.

Neprehliadnuteľná – aj takýmto prívlastkom by sa dala označiť očarujúca Natalia Borges, ktorá siahla po výraznej kanárikovej farbe outfitu. Spodnú bielizeň však uprostred týždňa nechala doma, a tak pri predvádzaní svojich závideniahodných kriviek vpustila fotografov pod šaty. Zástupcovia médií tak odišli s cenným úlovkom – fotografiou modelkinho obnaženého rozkroku.

 Zvodná plavovláska sa doteraz uplatnila najmä v reklamných kampaniach na plážovú módu a spodnú bielizeň, no prepracovala sa aj na titulnú stranu magazínu Elle. Treba uznať, že vďaka takýmto ťahom na prestížnych podujatiach núdzu o zákazky mať rozhodne nikdy nebude.

Na červenom koberci sa stávajú aj iné trapasy. Ak ste zvedaví, aké, pozrite si jeden šokujúci z nich v ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu