Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

DiCapriova mladá milenka išla donaha: Toto sexi telo má Leo v posteli!

Leonardo DiCaprio má dôvod na úsmev. Milenku Toni Garrn mu v posteli závidí nejeden muž. Zobraziť galériu (10)
Leonardo DiCaprio má dôvod na úsmev. Milenku Toni Garrn mu v posteli závidí nejeden muž. (Zdroj: Interview)

NEW YORK – Vyberá si tie najzvodnejšie krásky! Hoci je Leonardo DiCaprio (38) vo veku, kedy by sa aj podľa vlastnej matky mal usadiť a založiť si rodinu, on v posteli strieda výstavné modelky. Tou poslednou sa stala mladučká Toni Garrn (21), ktorá svoje krivky prepožičala známemu magazínu. Pred objektívom sa vyzliekla celkom donaha.

Ako ozajstná bohyňa! Aj keď Toni Garrn za veľkou mlákou len pred niekoľkými týždňami prekročila prah dospelosti, v rodnom Nemecku zaručene patrí medzi najžiadanejšie manekýnky. Ako anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne totiž naberá skúsenosti popri ostrieľaných kolegyniach. Tie sa spolu s ňou vyzliekli pre najnovšie vydanie magazínu Interview.

DiCapriova milenka sa po vzore ostatných dám nechala zvečniť v Evinom rúchu, pričom intímne partie jej sčasti prekrývali luxusné doplnky. Kožušina, perly či hriešne drahé kabelky zdobia aj nahé telá Mirandy Kerr a Candice Swanepoel. Zábery v prítmí s príznačným podtitulom The Goddesses (Bohyne) má na svedomí fotograf Fabien Baron.

Toni trávi všetok voľný čas po boku hollywoodskeho fešáka, ktorého len nedávno sprevádzala na dovolenke v malebnom prostredí Malorky. Dvojica si voľné dni vychutnala aktívne – bicyklovaním či tenisovým duelom na kurte, no blondínke dlhodobé leňošenie príliš nevonia. „Som v neuveriteľne krásnych kúpeľoch a jediné, čo chcem, je vrátiť sa do práce. Moje leto bolo asi príliš dlhé, je to vôbec možné?“ posťažovala sa prostredníctvom siete Twitter. Žeby sa z nej už v tak mladom veku stávala workoholička?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu