Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vyziabnutá Angelina prekvapila Japoncov: Také tenké nohy ešte nemala!

Angelina Jolie je len kosť a koža. Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie je len kosť a koža. (Zdroj: SITA)

TOKIO – Čím ďalej, tým chudšia! Hoci Angelina Jolie (38) ešte donedávna zamestnávala médiá amputáciou prsníkov a novými silikónmi, už opäť sa pripomenula extrémne štíhlou postavou. S partnerom Bradom Pittom (49) a deťmi zavítala na japonskú pôdu, kde pripomínala takpovediac tmavý tieň. Nohy mala tenké ako špáradlá.

Kam chce s hladovaním až zájsť? Angelina Jolie nedávno vyvolala zmiešané reakcie verejnosti, keď sa kvôli obavám z rakoviny podrobila chirurgickému odstráneniu prsníkov. Teraz košíky jej podprsenky vypĺňajú silikónové implantáty, no herečka príliš zdravo nepôsobí. Za všetko môže jej kostnatá figúra, ktorou cez víkend prekvapila na tokijskom letisku. V priliehavých čiernych nohaviciach vyzerala ako chodiaca kostra.

Hollywoodska ikona zamierila do krajiny vychádzajúceho slnka, aby podporila Brada počas promo akcií jeho snímky World War Z. Na tento typ pracovnej cesty dvojica vzala aj svoje dvojičky Knoxa a Vivienne, spolu s adoptívnym synom Paxom. Obe herecké hviezdy sa po prílete na paparazzov široko usmievali, no Angelina vyvolala rozruch postavou, ktorá by mohla byť inšpiráciou pre všetky anorektičky. Vychudnuté nohy ako nikdy doteraz a žilnaté ruky pokryté len tenkou vrstvou kože naháňali hrôzu.

V súvislosti s ostro sledovaným párom sa už celé mesiace špekuluje o svadbe. Podľa najnovších fám nie je vylúčené, že si párik povie spoločné „áno“ na lodi v škótskych vodách, ktorá im zabezpečí totálne súkromie. Len samotný prenájom by účet budúcich manželov odľahčil o približne 450 tisíc dolárov. Pre radosť svojich ratolestí sú však herci ochotní urobiť naozaj čokoľvek. „Všetky deti sú nadšené zo starých britských plavieb, takže by sa im to určite veľmi páčilo. Fakt, že to celé našiel Maddox, pridáva špeciálnu hodnotu,“ cituje svoj zdroj denník The Sun. V tomto prípade by bolo viac než isté, že Angeline a Bradovi sa sobáš podarí pred médiami dokonale ututlať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu