Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Populárna speváčka odhodila zábrany aj šaty: Na webe pretŕča nahé prsia!

Nicki Minaj fanúšikom predostrela svoje silikóny ako na striebornom podnose. Zobraziť galériu (10)
Nicki Minaj fanúšikom predostrela svoje silikóny ako na striebornom podnose. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Ďalší pikantný experiment? Hoci sa Nicki Minaj (30) zviditeľnila ako mimoriadne úspešná raperka, pozornosť médií zvykne pútať aj extravagantným imidžom. Nedávno však popustila uzdu morálnych zábran a nechala sa zvečniť hore bez. Fotka jej obnažených predností veľkosti XXL už koluje po internete.

Zámer alebo nedorozumenie? Aj keď pestrofarebné kreácie od výmyslu sveta na postave Nicki Minaj nie sú ničím výnimočným, na zámerné odhaľovanie tela si fanúšikovia čokoládovej hviezdy doteraz zvykať nemuseli. Zlom nastal až v uplynulých dňoch, kedy sa raperka objavila na svojom internetovom účte s odhalenými silikónmi. Fotografiu síce zverejnil údajný milenec a producent v jednom, Scaff Beezy, no jeho vyvolená ju nezmazala.

Kompromitujúci záber pravdepodobne pochádza zo šatne, keď si Nicki vyzliekala honosnú róbu vo farbe slonovej kosti. Rozopnutá korzetová časť jej okamžite skĺzla do strán a svetlo sveta uzreli speváčkine prsia bez bielizne. Bradavky si však hudobná ikona s parochňou na hlave inštinktívne prekryla vlastnými dlaňami.

Nicki o svoje miesto na hudobnej scéne už bojovať síce nemusí, no pri štarte umeleckej dráhy aj ona hľadala samu seba. „Keď som sa začala vážne zaujímať o rap, ľudia z najbližšieho okolia mi začali radiť, ako sa mám obliekať, hovoriť či dokonca rapovať. Zrazu som sa ocitla ako v tesnej klietke. Myslím, že obliekať sa sexi je v tejto brandži nutné, ale tradičný sexepíl je nudný. Dievčatá chcú byť sexi, ale podľa mňa musia preukázať aj svoju jedinečnosť,“ vysvetľovala Minaj svoje excentrické pohnútky v oblasti módy denníku Huffington Post. Ktovie však, či obnaženým poprsím už nezachádza zbytočne priďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu