Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tento zadok že je prirodzený? Známa hviezda ho má plný silikónu – tu je dôkaz!

Nicki Minaj počas nedávneho koncertu odhalila pravdu o veľkom zadku. Ten má niekoľkonásobne zväčšený silikónovými implantátmi. Zobraziť galériu (17)
Nicki Minaj počas nedávneho koncertu odhalila pravdu o veľkom zadku. Ten má niekoľkonásobne zväčšený silikónovými implantátmi. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Má zadok obrovských rozmerov a ešte si zaň aj poriadne priplatila! Aj keď sa Nicki Minaj (31) preslávila predovšetkým ako raperka, o jej pozadí veľkosti XXL kolujú doslova legendy. Hudobná hviezda ho síce označuje ako prirodzený, no pravda sa ukrýva celkom inde. Prezradila ju momentka zo živého vystúpenia.

Implantáty už popierať naozaj nemusí! Odkedy Hollywood a zábavný priemysel ovládol kult večnej mladosti, ruky plastických chirurgov sa nezastavia. Najskôr sa za úplne bežné považovali implantáty v oblasti poprsia, no dnes ich lekári vkladajú celebritám aj do oblasti pier, brady či dokonca zadku. Medzi hviezdy, ktoré tomuto trendu podľahli, sa ako prvá zaradila Kim Kardashian. Svojím objemným pozadím ju však doháňa čoraz úspešnejšia Nicki Minaj. Tá počas nedávneho vystúpenia dokázala, že silikónu si do svojich poliek nechala napumpovať viac než dosť.

Nicki sa na pódiu objavila len v džínsových šortkách a trblietavej podprsenke. Keďže čokoládová umelkyňa na javisku predvádza pomerne náročné choreografie, pýši sa vytrénovanou postavičkou ako lusk. Implantáty v jej zadku však pôsobia nanajvýš neprirodzene. Medzi speváčkou a stoličkou vytvorili akúsi pevnú bariéru, ktorá sa odmietala prispôsobiť predvádzaným výkopom. Z profilu to vyzeralo tak, akoby speváčka sedela na hrubej vrstve plienok.

Smutným faktom zostáva, že trendu obrovských zadkov podliehajú aj celkom bežné dámy, ktoré sa nechávajú inšpirovať celebritami. Čierny trh sa tak doslova hemží nelegálnymi zákrokmi. „Videla som ľudí, ktorých pohltil silikón. Zadok im zmodral a sčernel, neboli viac schopní chodiť,“ prezradila 42-ročná žena, ktorá plastikám venovala posledné dve desaťročia svojho života a minula na ne takmer stotisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu