Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Škandalózny Kevin už nie je Sám doma: Nasťahoval si krásnu milenku!

Jordana Binki Shapiro očarila Macaulayho Culkina, ktorý si ju nasťahoval k sebe. Zobraziť galériu (9)
Jordana Binki Shapiro očarila Macaulayho Culkina, ktorý si ju nasťahoval k sebe. (Zdroj: tumblr.com)

NEW YORK – Konečne má nový objekt lásky? Hoci sa Macaulay Culkin (32) dlho trápil v zničujúcej špirále závislostí, nakoniec v sebe objavil umelecké sklony a začal nový život. Ten mu priniesol do cesty očarujúcu Jordanu “Binki” Shapiro, ktorá už dokonca obýva jeho apartmán. Romanca má však jeden háčik – tvorí súčasť milostného trojuholníka.

Zamiloval sa nesprávne? Aj keď sa Macaulay Culkin zviditeľnil ako detská filmová hviezda, v súčasnosti ho to ťahá skôr k hudbe a na veľké pódium. Vďaka týmto ambíciám stretol umelkyňu Binki Shapiro, s ktorou podľa najnovších informácií tvorí pár a žije pod jednou strechou. Toto spojenie však so sebou nesie poriadne riziko – rozbitie priateľského puta s Adamom Greenom, ktorému škandalózny blondiak doslova „vliezol do kapusty“.

Macaulay si vraj talentovanú Binki nasťahoval do svojho newyorského apartmánu, no jeho milenka má ku Greenovi stále blízko nielen po profesionálnej stránke. Podrobnosti uviedol zdroj z okolia milostného trojuholníka portálu showbizspy.com: „Binki randila s Macovým dobrým kamarátom Adamom Greenom z kapely The Moldy Peaches. Ona a Adam založili skupinu, no veci sa skomplikovali, pretože Mac sa k nim chce pridať ako vokalista.“

Ak by si trojica svoje vzájomné vzťahy vyjasnila a dokázala harmonicky fungovať ďalej, stále sú tu problémy v súvislosti s prehnaným sebavedomím Kevina zo Sám doma.  „Mac chce odštartovať novú kariéru ako spevák, kvôli čomu chodil na hodiny spevu, ale nevie udržať tón. Nie je dosť dobrý, aby vystupoval profesionálne, čo Adam aj Binki vedia,“ cituje svoj zdroj spomínaný portál. A aký katastrofický scenár v budúcnosti vlastne hrozí? „Binki sa bojí, že ak ho odmietnu ako vokalistu, Mac sa opäť vráti k tvrdým drogám,“ tvrdí zdroj. Ostáva len dúfať, že tieto čierne vízie sa nenaplnia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu