Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoký anjel Natalia Oreiro odhalila prsník: Takto nežne dojčí syna!

Natalia Oreiro poodhalila svoje ženské krivky na nežnej fotografii, ktorá ju zachytáva pri dojčení synčeka Merlína. Zobraziť galériu (5)
Natalia Oreiro poodhalila svoje ženské krivky na nežnej fotografii, ktorá ju zachytáva pri dojčení synčeka Merlína. (Zdroj: UNICEF)

URUGUAJ – Ako ozajstný anjel aj v skutočnosti! Odkedy sa Natalia Oreiro (36) blysla na našich obrazovkách, uplynulo už viac než celé desaťročie. Hlavná hrdinka telenovely Divoký anjel za ten čas dozrela a priviedla na svet svojho jediného synčeka. To, ako si vychutnáva ich spoločné intímne chvíle, nedávno odhalila pred objektívom.

Nežné puto lásky! Aj tak by sa dala opísať čerstvá fotografia, na ktorej si zapózovala Natalia Oreiro s jeden a polročnou ratolesťou menom Merlín. Hoci sa latino diva z televíznych obrazoviek nestiahla, momentálne hrdo zastáva predovšetkým rolu matky. Svoje mamičkovské povinnosti s láskou predviedla aj na dojímavom zábere pre kampaň organizácie Unicef.

Natalia na spomínanej fotke sedí uvelebená v drevenom kresle a na sebe má jednoduché biele vintage šaty. Z hlbokého výstrihu jej vďaka uvoľneným gombíčkom vykúka prsník, ktorým kojí svojho nahého synčeka v náručí. Materinské puto navyše umocňuje vzájomný pohľad do očí. Herečka je takmer bez mejkapu a s rozpustenými lokňami krásna ako obrázok. Nie je ťažké uhádnuť, že ju rola matky v súkromnom živote naozaj napĺňa.

Seriálová Milagros je už niekoľko rokov vyslankyňou organizácie Unicef, prostredníctvom ktorej teraz upozorňuje na dôležitosť kojenia a vplyv materského mlieka na zdravý vývin každého dieťaťa. „Táto kampaň je pre mňa veľmi dôležitá. Chcem, aby matky vedeli, že materské mlieko je tá jediná vec, ktorú deti potrebujú počas svojich prvých šiestich mesiacov,“ vysvetľuje Natalia v tlačovej správe. Kampaň je o to aktuálnejšia, že dnešným dňom odštartoval Svetový týždeň dojčenia, ktorý potrvá do 7. augusta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu