Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Angelina Jolie prepadla závislosti: Je terčom posmeškov už aj od Brada!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Dostala sa jej hollywoodska pozlátka hlboko pod kožu? Ku kráskam, ktoré na bronzovú pokožku v luxusných róbach nedajú dopustiť, sa prekvapivo zaradila už aj Angelina Jolie (38). Tá totiž v soláriu trávi celé hodiny a dobrovoľne sa vystavuje pôsobeniu UV lúčov. Jej mánia sa však nestretá s pochopením najmä u partnera Brada Pitta (49), ktorý jej okamžite vymyslel nevábnu prezývku.

Lezie do soláriá, kedykoľvek len môže! Aby celebrity na červenom koberci žiarili so zlatistou pokožkou, väčšinou si doprajú dovolenku aj viackrát za rok. Keď im to však pracovné povinnosti nedovoľujú, neváhajú siahnuť po umelých formách opálenia. Hoci by to od nej čakal málokto, závislosti na soláriu už prepadla aj Angelina Jolie. Na rozdiel od svojich kolegýň však nezabúda na ochranný faktor a dlhé minúty relaxuje s krémom na opaľovanie.

„Angie miluje ten pocit v soláriu, keď absorbuje UV lúče, ale desí sa rakoviny kože. Takže sa predtým vždy vynatiera krémom s ochranným faktorom 30,“ prezradil zdroj z herečkinho blízkeho okolia. A podľa jeho slov, je z tejto úchylky vykoľajený aj otec Angelininých detí: „Brad si myslí, že je to celé smiešne – hovorí, že nemá zmysel trčať v soláriu, keď je pokožka natretá niečím, čo opaľovanie spomaľuje. Dokonca jej vymyslel novú prezývku – Tangelina.“

Nové pomenovanie pre vychytenú sirénu je o to zosmiešňujúcejšie, že v sebe ukrýva nielen jej meno Angelina, ale aj americké slovíčko „tan“, čiže opálenie. Herecká hviezda sa však svojej záľuby rozhodne nemieni vzdať. „Chce svoju pokožku najprv pripraviť, aby sa vyhla spáleniu. Je presvedčená, že kombinácia solária a ochranného faktora rozžiari jej pokožku aj bez skutočného opálenia,“ dodal spomínaný zdroj. Nechajme sa prekvapiť, s akým odtieňom pokožky sa Angie najbližšie objaví v spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu