Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Plešatejúci Princ William si chce vyholiť hlavu: Čo na to šokovaná Kate?

Princovi Williamovi vlasy ubúdajú rýchlym tempom. Zobraziť galériu (8)
Princovi Williamovi vlasy ubúdajú rýchlym tempom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Vypadávajúce vlasy mu ničia život! Aj keď Princ William len nedávno prekročil prah tridsiatky, už dlhší čas ho trápia problémy súvisiace skôr s dôchodcovským vekom. Rozrastajúca sa plešina mu prekáža do takej miery, že je ochotný podstúpiť vyholenie hlavy. Narazil však na tvrdý odpor svojej zákonitej polovičky.

Vlasov má čoraz menej! Belavé miesta na hlave následníka trónu sa v centre mediálnej pozornosti ocitli už pred niekoľkými rokmi. A hoci sa Princ William navonok tvári, že mu ubúdanie prameňov neprekáža, v súkromí je zo svojej situácie naozaj zúfalý. Práve bezmocnosť a neúspechy s vlasovými prípravkami ho vraj priviedli k nápadu, že si to málo, čo mu ostalo, radšej vyholí na koleno.

Novopečený otecko by aj bez vlasov možno vyzeral k svetu, no táto myšlienka je jeho manželke vyslovene proti srsti. Kate si preto dupla nohou a rezolútne pred Williamom vyhlásila: „Neopováž sa!“ Podľa zdroja z okolia britského páru nejde len o otázku vkusu samotnej vojvodkyne: „Kate si myslí, že William vyzerá distingvovane a že s vyholenou hlavou by vyzeral veľmi neurodzene. Povedala mu, že ho miluje takého, aký je.“

Vypadávanie vlasov trápi čoraz viac mladých mužov nielen zo sveta šoubiznusu. Spomedzi hercov je notoricky známy John Travolta, ktorý si už dlhší čas necháva hrivu „nastreľovať“ a pôsobí s ňou ako s prilbou. S komplexmi ohľadne ubúdajúcich vlasov dlho bojoval aj britský krásavec Jude Law. Ten najskôr striedal čiapky, no nakoniec sa so svojím problémom vyrovnal a začal sa na verejnosti objavovať aj s odhalenou plešinkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu