Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Charlieho sexi dcéra nahradí Jakea v seriáli Dva a pol chlapa!

Angus T. Jones bude pykať za to, že nadával na seriál Dva a pol chlapa. Zobraziť galériu (16)
Angus T. Jones bude pykať za to, že nadával na seriál Dva a pol chlapa. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Obľúbené postavy komediálneho seriálu Dva a pol chlapa (2003) by mala doplniť príťažlivá lesba. Tvrdí to relácia E! News. Tvorcovia už pritom pred časom prezradili, že do príbehu pribudne nová ženská postava.

Jenny, ktorej predstaviteľku zatiaľ nevybrali, bude stratenou dcérou zosnulého Charlieho Harpera (Charlie Sheen). Rozhodne sa ho vyhľadať, no keď príde do jeho domu, zistí, že tam už býva len jej strýko Alan Harper (Jon Cryer) a miliardár Walden Schmidt (Ashton Kutcher). Napriek tomu sa však k nim napokon nasťahuje.

Predpokladá sa, že Jenny nahradí Jakea Harpera, ktorý už od novej sezóny nebude jednou z hlavných postáv. K tomuto rozhodnutiu tvorcov priviedlo kontroverzné správanie jeho predstaviteľa Angusa T. Jonesa, ktorý pred časom vo videu pre kresťanskú organizáciu Forerunner Christian Church označil seriál za odpad a zároveň vyzval divákov a diváčky, aby ho nepozerali a radšej prepli na iný kanál. 

Hlavnou hviezdou Dva a pol chlapa bol počas prvých ôsmich sérií Charlie Sheen, no toho po niekoľkotýždňovom mediálnom spore v roku 2011 vyhodili. Nahradil ho Ashton Kutcher, známy zo seriálu Tie roky sedemdesiate (1998 - 2006) a snímok ako Kámo, kde mám fáro? (2000), Šialené rande (2003), Osudový dotyk (2004), Mejdan v Las Vegas (2008) či Hlavne nezáväzne (2011), ktorý stvárňuje miliardára so zlomeným srdcom Waldena Schmidta.

Ten sa po smrti Charlieho Harpera pod kolesami parížskeho metra nasťahuje do jeho domu a zblíži sa s jeho bratom Alanom i synovcom Jakeom. Premiérová epizóda deviatej série amerického sitcomu, v ktorej sa namiesto Sheena po prvý raz predstavil Kutcher, mala rekordnú sledovanosť. Podľa údajov štatistickej spoločnosti Nielsen si jeho debut pozrelo až 27,8 milióna ľudí a seriálu sa aj naďalej darí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu