Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Česká kráska je aj po 30 rokoch stále kus: Wau, vytasila božské telo!

Pavlína Pořízková v bikinách ako sexi modelka z titulky a s odstupom takmer 30 rokov Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková v bikinách ako sexi modelka z titulky a s odstupom takmer 30 rokov

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky sa na nej akoby vôbec nepodpisovali! Aj keď česko-americká modelka už profesionálnu dráhu modelingu zavesila na klinec, v bikinách upúta pozornosť všade, kde sa objaví. Pavlína Pořízková sa totiž aj pred prahom päťdesiatky pýši telom tínedžerky a jej sexi krivky vyrážajú dych.

Ako ozajstná siréna! Rodáčka z Prostějova rozvírila hladinu šoubiznisu, už v roku 1984, kedy svoju obdivuhodnú figúru v plavkách prepožičala titulnej strane prestížneho časopisu Sports Illustrated. Ako jedna z mála modeliek sa rovnakej pocty dočkala aj o rok neskôr, kedy opäť ozdobila obálku plavkového vydania. Od týchto úspechov už síce uplynuli takmer tri desaťročia, no Pavlína Pořízková dokáže v bazéne uchvátiť ako za starých čias. Pozrite, ako zvodne pózovala pre svoju zákonnú polovičku.

„Robím sirénu pre môjho manžela v bazéne Raleigh,“ týmito slovami česká krásavica okomentovala záber, o ktorý sa podelila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Nahodená v trojuholníkových bikinách s uväzovaním na šnúrky slastne oddychuje pri vode a pripomína rozkvitnutú dvadsiatku ako vystrihnutú z katalógu. Blížiacu sa päťdesiatku by jej neuhádol zrejme nikto. Veď Pavlína je rovnako sexi ako v časoch, keď žala pozitívne reakcie na titulkách.

Mimoriadne priaznivé ohlasy od fanúšikov nenechali na seba dlho čakať ani v prípade spomínanej momentky. Oslnivá brunetka však zostáva nohami na zemi, o čom svedčí jej ďalší príspevok: „Ďakujem za všetky komplimenty. Teraz len dúfam, že ma nikto neodfotí tak, ako naozaj vyzerám – s celulitídou a ostatnými nedostatkami.“ Ako sa teda zdá, Pavlína si plynutie času dobre uvedomuje, no jej prístup a pestovaný zovňajšok z nej robí dámu, aká sa len tak nevidí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu