Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zabávač Richard Genzer z Partičky: Som hajzel!

Richard Genzer v komédii Revival. Zobraziť galériu (4)
Richard Genzer v komédii Revival.

PRAHA - Populárny český moderátor a zabávač Richard Genzer po výmene životnej partnerky za mladší model zmenil najnovšie aj svoju partičku. Kamaráta Suchánka a spol. nahradil staršími kolegami z hereckej branže. V novej komédii Revival si zahral „hajzlíka”.

Richard Genzer s novou hviezdnou štvoricou Bolek Polívka, Marián Geišberg, Miroslav Krobot a Karel Heřmánek vyrába „psie“ kusy v novej českej komédii Revival, ktorá  podľa prvých recenzií ašpiruje na filmový hit tohto leta.

V príbehu o štvorici vyslúžilých rokerov, ktorí sa chystajú na svoj veľký comeback, stvárnil Genzer ich manažéra. „Som tam jediná záporná postava, taký „hajzel“, takže som si to veľmi užíval, pretože v živote taký nie som. Na rozdiel od iných hercov, ktorí hrajú samé kladné role a...,“ smeje sa Richard.

Revival bola jeho prvá väčšia  filmová práca, takže sa medzi ostrieľanými hereckými kolegami cítil skôr ako nováčik. „Obchádzal som známych hercov a zháňal podpisy pre mamu,“ spomína na nakrúcanie. 

V týchto dňoch má Genzer za sebou svetovú premiéru tejto hudobnej komédie na festivale v Karlových Varoch, kde si užil ako pravá filmová hviezda príchod po červenom koberci, autogramiádu a hlavne spontánny viacnásobný  potlesk divákov priamo počas premietania filmu. Ďalšie  hviezdne okamihy ho čakajú aj na slovenskej premiére Revivalu. Film ide do kín 18. júla.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu