Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Na premiére ukázala obnažené prsia: Exmoderátorka Telerána šokovala outfitom!

Linda Wagnerová poodhalila svoje prednosti. Zobraziť galériu (20)
Linda Wagnerová poodhalila svoje prednosti.

BRATISLAVA - Dráždivý outfit! V utorok večer sa na bratislavskej Magio pláži konala premiéra českej komédie Revival. Prítomní hostia sa však mali na čo pozerať aj mimo plátna. Postarala sa o to najmä bývalá moderátorka Telerána Linda Wagnerová (27). Blondínka si totiž obliekla priesvitnú blúzku, pod ktorú si nevzala bielizeň. Pred úplným odhalením vnád ju zachránili len našité vrecká v oblasti hrudníka. Vďaka rozopnutým gombíkom však ukázala aj tak dosť.

Bolo na čo pozerať! Okrem vtipného filmu Revival sa v utorok na Magio pláži upierali zraky pánov aj na Lindu Wagnerovú. Blondínka známa z markizáckeho Telerána totiž nechala všetkých nahliadnuť do svojho výstrihu.

Exmoderátorka si do spoločnosti obliekla priesvitnú blúzku, pod ktorú si nedala podprsenku. Evidentne si myslela, že vrecká našité práve v oblasti intímnych partií zakryjú všetko podstatné. To by si však nemohla nechať rozopnuté gombíky až takmer po pupok. Linda tak ukázala svoje vnady takmer v celej ich kráse. Otázka je, či nechtiac alebo zámerne.

Na premiére samozrejme nechýbali ani účinkujúci herci, zo Slovákov Marián Geišberg a Jana Hubinská. Richard Genzer, ktorý stvárnil manažéra kapely obnovujúcej svoju kariéru, prišiel aj s priateľkou Markétou. Všetci si spolu vychutnali úspech komédie Revival, ktorú diváci odmenili búrlivým potleskom.

Sledujte Topky TV: Takto to na premiére filmu vyzeralo.

Premiéra filmu Revival

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu