Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obrovský trapas priamo na móle: Modelke praskol outfit, ukázala prsia!

Modelke na prehliadke renomovaného návrhára povolil outfit, vďaka čomu nechtiac odhalila svoje nahé poprsie v celej kráse. Zobraziť galériu (7)
Modelke na prehliadke renomovaného návrhára povolil outfit, vďaka čomu nechtiac odhalila svoje nahé poprsie v celej kráse. (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM – Na túto prehliadku nebude spomínať v najlepšom! Reč je o talianskom návrhárovi menom Renato Balestra (89), ktorého módny dom v hlavnom meste uvádzal novú kolekciu. Na jednej z modeliek totiž outfit nevydržal a doslova sa rozpadol pred zrakmi divákov. Aby toho nebolo málo, manekýnke vykukli celkom nahé prednosti.

Takýto trapas sa často nevidí! Hoci módnu šou zvyknú väčšinou okoreniť pády modeliek v krkolomných podpätkoch, na rímskom Týždni módy došlo k celkom inej, a o to nečakanejšej, situácii. Počas exhibície dizajnérskeho domu Renato Balestra totiž došlo k šokujúcemu obnaženiu poprsia ebenovej krásky na móle. Tá ani nevedela ako, no zrazu sa ocitla hore bez.

Čokoládová manekýnka na sebe predvádzala čierny overal zo zamatu, ktorý mal v páse efektné zúženie a oživenie nariasenou látkou. Keďže outfit v sebe ukrýval hlboký výstrih a zapínanie okolo šije, k pikantnému faux pas naozaj nebolo veľa treba. V momente, keď si modelingová hviezda vyzliekala sako, zapínanie povolilo a svetlo sveta uzreli jej odhalené vnady.

Aj keď Renato Balestra patrí na domácej pôde k návrhárskej špičke, výberom jeho exkluzívnych kúskov si zákazník zrejme nemusí kupovať aj zaručenú kvalitu. Treba však u tohto veterána vyzdvihnúť aspoň fakt, že napriek blížiacej sa okrúhlej deväťdesiatke za kolegami z brandže nijako nezaostáva. Mladosť síce naháňa plastikami, no aj v závere prehliadky čerstvej kolekcie Jeseň/Zima 2014 sa neváhal blysnúť na móle po boku svojich štíhlych dievčat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu