Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Heidi Klum vystavila telo v bikinách: Na webe sexi bohyňa, v realite sivá myš!

Heidi Klum v bikinách zachytená objektívom paparazzov a na dráždivých záberoch, o ktoré sa sama podelila na webe. Zobraziť galériu (16)
Heidi Klum v bikinách zachytená objektívom paparazzov a na dráždivých záberoch, o ktoré sa sama podelila na webe.

BAHAMY – To je ale rozdiel! Niet najmenších pochýb, že Heidi Klum aj po prekročení prahu štyridsiatky a po štyroch pôrodoch patrí k stále atraktívnym ikonám modelingu. Fotky, ktorými sa prezentuje na sociálnych sieťach, však majú od tých, o ktoré sa postarali paparazzi, na míle ďaleko. Akoby to ani nebola tá istá zvodná krásavica v bikinách.

Virtuálny sexepíl verzus realita! Štvornásobná matka Heidi Klum bola v posledných týždňoch pracovne veľmi vyťažená, a preto zbalila svoje ratolesti spolu s milencom a zamierila za oddychom na Bahamské ostrovy. O tom, že si vytúžený relax vychutnáva plnými dúškami, svedčia predovšetkým zábery, o ktoré sa s fanúšikmi podelila v sieti Instagram. So zásobou fotiek zachytávajúcich blondínku v plavkách však vyrukovali aj paparazzi. Rozdiel najmä mužských fanúšikov asi veľmi nepoteší.

Heidi sa na webe pochválila fotografiou, ktorá ju zobrazuje v podobe zmyselnej sirény krátko pred západom slnka a necháva vyniknúť jej dokonalým krivkám. „Ďakujem za ďalší deň v raji,“ nadchýnala sa plavovláska v komentári. Ako bonus pridala aj momentku svojho poodhaleného zadočku od piesku, ktorý akoby patril sexi dvadsiatke.

Za bieleho dňa však fotografi zvečnili Heidi v nie príliš lichotivej forme. Zapletené vrkôčiky vlasov jej opticky pridávali roky navyše a vrchný diel bikín deformoval povädnuté poprsie. S takýmto imidžom sa za ňou príliš veľa dovolenkárov zrejme neobzrelo. Ktovie, či v nej okolie vôbec spoznalo vychytenú supermodelku s bohatými skúsenosťami zo svetových mól. Veď z vlastného telesného strážcu Martina Kristena urobila svojho partnera, a tak všetci spolu pri mori zanechávali dojem harmonickej rodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu