Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sklovská (48) ukázala prsia, Haklová (38) holý zadok!

Modelky na prehliadke ukázali viac, než chceli. Monike Haklovej bolo vidno sexi nohavičky, speváčke Sise Lelkes-Sklovskej bradavky. Zobraziť galériu (44)
Modelky na prehliadke ukázali viac, než chceli. Monike Haklovej bolo vidno sexi nohavičky, speváčke Sise Lelkes-Sklovskej bradavky.

BRATISLAVA - Takmer úplne holé cici aj rici! Stredajšia noc patrila módnej šou, ktorá sa konala v rámci rómskeho festivalu. Na podujatí sa predviedlo mnoho známych žien slovenského šoubiznisu. No azda najviac pozornosti na seba opäť strhla bývalá farmárka Monika Haklová (38), ktorá odhalila svoje pozadie. Čo-to ukázala aj speváčka Sisa Sklovská (47), ktorá sa v priesvitnom modeli promenádovala bez podprsenky.

V rámci rómskeho festivalu International Gypsy Fest sa v stredu večer konala v bratislavskej Starej tržnici módna prehliadka Pavla Berkyho. Jeho špeciálnu kolekciu predviedlo mnoho známych žien slovenského šoubiznisu. Najviac pozornosti na seba opäť strhla bývalá farmárka Monika Haklová.

Blondínka sa totiž na móle objavila v naozaj rafinovanom modeli. Zatiaľ čo spredu vyzeral decentne, zozadu sa divákom v istej chvíli naskytol pohľad na jej holý zadok. „Nemám problém s takýmito odvážnymi kúskami. Ja ich milujem, lebo človek sa musí aj na niečo pozrieť a treba ľudí aj pozabávať, takže ja som taká,“ povedala pre topky.sk podnikateľka.

No ukazovanie nahého pozadia v skutočnosti nebolo zámerom. „Oni mi to tak zastrčili za nohavičky, takže nebolo nič vidieť. Len ako sa človek hýbe, tak to proste vyskočilo, tak potom som si to už uvoľnila. Lebo naozaj som nevedela, čo sa mi tam deje vzadu,“ prezradila Haklová.

Kúsok svojho tela ukázala aj speváčka Sisa Lelkes Sklovská. Tá sa totiž predviedla v šatách, ktoré si vyslovene vyžadovali, aby si pod ne nedala podprsenku. Divákom sa tak naskytol pohľad na jej presvitajúce bradavky.

Podobne dopadla aj speváčka Adriana Drásiová z dua Gitanas, ktorej ružové obtiahnuté tričko odhalilo celé prsia. A tak sa v istých momentoch zdalo, akoby tmavovláska bola na pódiu úplne hore bez. „Mám pocit, že my sme tie odvážne modely úplne vychytali. Ale nerobilo mi to problém. Určite by som v tom síce nešla na nejakú nevhodnú párty, ale na túto fashion show sa to úplne hodilo. A nebolo čo skrývať. Bolo to na to navrhnuté a ja som v tom bola maximálne spokojná,“ povedala nám Drásiová.

Okrem už spomínaných tvárí sa na predvádzacom móle objavila speváčka Katarína Hasprová, modelka Mirka Luberdová či moderátorky Lucia Forman Habancová, Dana Strculová a Kristína Kormuthová. Pozrieť si ich môžete v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Takto to na módnej šou vyzeralo.

Módna prehliadka Pavla Berkyho

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu