Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bartošovej nešťastie hitom internetu: Nechutná zábava!

Iveta Bartošová sa stala obeťou nemiestnych žartov. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová sa stala obeťou nemiestnych žartov.

PRAHA – Smejú sa z nej! Niekdajšia princezná českej hudobnej scény Iveta Bartošová (47) je na tom fyzicky aj duševne veľmi zle. Kombinácia labilnej psychiky, užívania liekov či alkoholu a vyčíňanie speváčkiných mužov jej zdravotnému stavu vôbec neprospieva. Práve naopak. A hoci väčšine širokej verejnosti blondínkino nešťastie nie je ľahostajné, nájdu sa aj takí jedinci, ktorí sa na jej trápení nemiestne zabávajú.

Nad osudom Ivety Bartošovej krúti hlavou snáď každý. Kedysi obľúbená speváčka už dlhodobo bojuje so svojou závislosťou na liekoch a alkohole. V jej okolí sa síce vždy objavil nejaký ten „záchranca“, no ani jeden z nich doposiaľ nedokázal blondínke pomôcť.

V súčasnosti má osud labilnej speváčky v rukách jej oddaný ctiteľ Zděnek Macura, ktorý vzal Bartošovú do slnečného Talianska. Ako dôkaz jej pohody zverejnil pred pár dňami na sociálnej sieti fotografiu slniacej sa Ivety. Blondínka však na nej vyzerá ako taká mŕtvola a plavky má oblečené naruby. Na zvláštnom dovolenkovom zábere sa v súčasnosti zabáva viacero jedincov, ktorí z neho vytvorili rôzne koláže znázorňujúce bývalú popovú princeznú v nelichotivých pózach.  

Do prípadu nezvestnej Bartošovej je samozrejme zapletený aj jej oficiálny partner Josef Rychtář, ktorý má povesť násilníka a usiluje sa speváčku i jej ctiteľa nájsť. Šancu zviditeľniť sa využil tiež Ivetin bývalý partner Domenico Martucci. Aj toto zvláštne panoptikum si vzali srandisti na mušku a vytvorili k nemu video. Čo si o zábave na úkor Bartošovej myslíte vy?

VIDEO: Párodia o tom, ako by to mohlo v Taliansku momentálne vyzerať.

VIDEO: Aj Hitler pátra po Ivete Bartošovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu