Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rihanna zvláda húliť dva megajointy naraz: Marihuanové orgie v Európe!

Rihanna si v Amsterdame dopriala slušné množstvo marihuany a o zábery sa podelila prostredníctvom webu. Zobraziť galériu (14)
Rihanna si v Amsterdame dopriala slušné množstvo marihuany a o zábery sa podelila prostredníctvom webu. (Zdroj: Instagram)

AMSTERDAM – Poriadne si vyhodila z kopýtka! To, že množstvo celebrít zo sveta kinematografie a hudobnej scény obľubuje fajčenie marihuany, je za veľkou mlákou verejným tajomstvom. Patrí k nim aj Rihanna (25), ktorá sa na liberálnej holandskej pôde správala ako odtrhnutá z reťaze. Toľko „trávy“ naraz v ústach ešte nemala.

Stane sa z nej marihuanová kráľovná? Odkedy sa Rihanna prepracovala na výslnie hudobného neba, stala sa vzorom pre milióny tínedžerov. Hranice morálky však posunula do úzadia na maximum. Nielenže svoje krivky neustále pretŕča vo vyzývavých outfitoch, no najnovšie sa neštíti ani fotografií pri užívaní takzvaných „mäkkých“ drog. Zavítala do Amsterdamu, ktorý je známy ako jedno z mála miest na starom kontinente, kde si nadšenci kanabisu môžu užívať celkom beztrestne. Speváčka si tak do úst napchala až dva obrovské jointy naraz.

Rihanna si za prostredie svojich marihuanových orgií zvolila bar s príznačným názvom Green House. Pred objektívom sa ani tentoraz nehrala na netýkavku a pokúsila sa o zopár zmyselných póz s dymom stúpajúcim z úst. Neváhala si ani narúžovanými perami prichytiť dve zošúľané cigarety veľkosti XXL a zapáliť pod nimi dva zapaľovače. Provokatívne fotky skončili nielen na jej profile v sieti Instagram, ale tiež u spomínaného podniku.

Rihanna si v Amsterdame
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram)

Čokoládová kráska do Európy nenamierila za „trávou“, ale kvôli svojmu svetovému turné Diamonds. Počas zastávky v Holandsku preto takpovediac spojila príjemné s užitočným. Podľa jej komentárov k fotografiám však možno usúdiť, že sama takýto marihuanový výlet nepovažuje za nič výnimočné: „Som iba dievča...“ či „Nahá morská panna na mojom tričku“. Akoby to, čo drží v ruke a fajčí, ani nebolo podstatné...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu