Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto sa na finále Miss ešte nestalo: Kopance a tvrdé údery o korunku krásy!

Miss Gay 2013 v juhoamerickom Peru nabrala nečakaný spád - účastníci v ženských šatách sa vo finále pobili o korunku. Zobraziť galériu (3)
Miss Gay 2013 v juhoamerickom Peru nabrala nečakaný spád - účastníci v ženských šatách sa vo finále pobili o korunku. (Zdroj: youtube, facebook)

PERU – Lietali vypchávky aj parochne! Hoci súťaže krásy zväčša prebiehajú v noblesnom duchu, večer s podtitulom Miss Gay 2013 patril k pozoruhodným výnimkám. Na móle sa totiž namiesto rodených krásavíc premávali transsexuáli v ženských róbach a v obuvi s krkolomnými podpätkami. K tomu najpikantnejšiemu potom došlo v samotnom závere. Pri vyhlasovaní výsledkov sa totiž strhla tvrdá bitka.

Toto naozaj nikto nečakal! Vo svete sa okrem tradičných súťaží o najkrajšie dievča krajiny, zemegule alebo vesmíru usporadúvajú tiež súťaže pre špecifické kategórie ľudí. Svoju voľbu Missky majú milovníčky silných motorov, slečny s poškodeným zrakom či dokonca muži milujúci dámsku garderóbu. K usporiadaniu tej poslednej došlo pred pár dňami v Peru a vyvrcholenie bolo naozaj poriadne horúce. Takýto dramatický priebeh vopred nikto netipoval.

Prekvapujúci incident sa odohral počas slávnostného oznámenia výsledkov, kedy zo strany organizátorov došlo ku chybe. Omylom bol totiž za víťazku vyhlásený nesprávny transsexuál, čo konkurencia niesla naozaj ťažko. Muži dokonale upravení do dámskej podoby odhodili distingvované spôsoby bokom a začali sa biť hlava-nehlava. V nebezpečnom pästnom súboji strhávali zo seba šaty, parochne, vypchávky z bielizne a nechýbali ani silné kopance. Ochrankári mali čo robiť, aby súťažiacich vôbec dokázali od seba odtrhnúť.

Či sa na Miss Gay kompetentní podujmú aj budúci rok, zatiaľ nevedno. Vy si však zábery z drsnej bitky môžete pozrieť vo videu pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu