Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Simona Krainová rozmýšľa nad plastikou. Vieme čoho!

Simona Krainová rozmýšľa nad plastikou. Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová rozmýšľa nad plastikou. (Zdroj: Yes Visage)

Zatiaľ čo iné modelky sú vo svojej štyridsiatke už v modelingovom dôchodku, topmodelka Simona Krainová je stále krásna žena na vrchole svojej kariéry. Prečo teda rozmýšľa nad plastikou?

Simona Krainová rozmýšľa nad
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Simona u odborníka

Myšlienka poradiť sa s odborníkom prišla počas návštevy estetickej kliniky, ktorú absolvovala spolu s výherkyňou súťaže o premenu, nad ktorou má sama Simona záštitu. Pre radu si prišla na kliniku YES VISAGE, kde výherkyňa podstúpila korekciu viečok.

Simona Krainová rozmýšľa nad
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Padajúce viečka

Simona tak bola oporou pani Ivany, ktorá si výhru v podobe  modernej úpravy viečok na klinike YES VISAGE priam vysnívala. O čo sa teda jedná? Viac prezrádza plastický chirurg MUDr. Martin Paciorek, ktorý pôsobí na Klinike YES VISAGE v Bratislave: „Padajúce viečka, previsnutá koža a vačky pod očami predstavujú problém, ktorý s pribúdajúcim vekom trápi mnoho ľudí. Na klinikách YES VISAGE úspešne využívame najmodernejšiu techniku, ktorá umožňuje zrealizovať úpravu viečok v omnoho kratšom časovom intervale, iba v miestnom znecitlivení (lokálnej anestézii) a bez viditeľných jaziev. Minimalizujeme pooperačnú bolesť, opuchy či podliatiny a zároveň výrazne skracujeme dobu hojenia. Problematikou viečok sa zaoberáme  ucelene a všetky korekcie vykonávame s plným rešpektom k prirodzenej anatómii funkcií a fyziológii očných viečok, oka a prídavných slzných orgánov.“

Viac o modernej korekcii viečok na www.yesvisage.sk

Simona Krainová rozmýšľa nad
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Najpopulárnejšie omladenie

Pre dokonalý výsledok, ako bonus, pani Ivane na klinike aj ľahko zmiernili nosoústnu vrásku, teda vrásku smerujúcu okolo nosa ku kútikom úst, a oživili kontúry pier prostredníctvom jemných výplní kyseliny hyaluronovej.  Na ďalšie žiadané a populárne omladzovacie triky na klinike YES VISAGE v Bratislave sme sa opýtali MUDr. Pavla Kobzíka: „V súčasnosti najpopulárnejšou omladzovacou procedúrou je YES Lifting, ktorý vyhladí vrásky a efektívne oživí, omladí a hlavne pozdvihne späť do jasných kontúr ochabnuté časti tváre. Táto moderná metóda odsúva do úzadia klasický facelift, ktorý vykonávajú plastickí chirurgovia. Nie je potrebné rezanie skalpelom a chirurgický zákrok, všetko je riešené len jediným vpichom špeciálnej mikrokanyly v znecitlivení. YES Lifting má okamžitý efekt a v závislosti od použitého materiálu dlhodobý až trvalý účinok. Je možné ho vykonať na celej tvári alebo len na jej jednotlivých častiach.“

Viac o YES Liftingu na www.yesvisage.sk

Simona Krainová rozmýšľa nad
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Čas na plastiku pre Simonu

Simonu výsledok pani Ivany v podobe úpravy viečokvačkov pod očami natoľko nadchol a zaujal, že sama následne absolvovala vstupnú konzultáciu s odborníkom. Zástupca primára MUDr. Martin Paciorek nám vysvetlil, že korekcia viečok nemá len estetický, ale aj funkčný význam. Pri odstránení kožných prebytkov a tukových vačkov pod očami totiž dochádza k ľahšiemu pohybu viečok a tým pádom sa aj menej zaťažujú drobné svaly okolo očí. Korekciou viečok je možné odstrániť tiež slzenie očí či zhoršené videnie spôsobujúce bolesti hlavy, náchylnosť očí k únave a k spontánnym opuchom. „Rovnako ako iné ženy, ani ja nie som výnimka a viem, čo sú to vačky pod očami a unavené oči. Ale našťastie mi doktor vysvetlil, že to zatiaľ nie je nič vážne a na korekciu viečok mám podľa jeho odhadov ešte minimálne 5 rokov čas,“ prezradila nám Simona.

Viac o modernej korekcii viečok na www.yesvisage.sk

Simona Krainová rozmýšľa nad
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Súťaž o premenu

Chcete aj vy súťažiť o premenu podľa vášho priania so Simonou Krainovou na Facebook profile kliniky YES VISAGE?

Viac informácií na  FACEBOOK.COM/YESVISAGE

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu