Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Božská Beyoncé znetvorená dizajnérom: Pozrite na tú odpudivú vychrtlinu!

Beyoncé vyretušovaná na nepoznanie renomovaným dizajnérom a v skutočnosti Zobraziť galériu (14)
Beyoncé vyretušovaná na nepoznanie renomovaným dizajnérom a v skutočnosti

NEW YORK – Arogancia nevídaných rozmerov! Hoci sa Beyoncé (31) zviditeľnila ako fenomenálna speváčka so zlatom hrdle, už dlhé roky pôsobí aj ako módna ikona s figúrou v tvare presýpacích hodín. Retuši v reklamných kampaniach sa síce nevyhýba, no tá z dielne Roberta Cavalliho (72) prekračuje všetky medze. Plavovláska na nej nadobudla kontúry skice s nereálne vyziabnutou figúrou.

Naozaj to bolo nutné? Hoci aktivisti prostredníctvom médií vyvíjajú nátlak na to, aby podvyživené modelky zmizli z prehliadkových mól, taliansky dizajnér Roberto Cavalli toto úsilie absolútne nerešpektuje. Tento týždeň sa mu podarilo pobúriť verejnosť, keď jeho módny dom vydal tlačovú správu ku kolekcii, ktorú exkluzívne navrhol pre svetové turné speváčky Beyoncé. Samotná diva však na nej vyzerá skôr ako nevydarená karikatúra. Graficky upravený záber šokoval neuveriteľne dlhými nohami aj príliš tenkým driekom.

Čokoládová kráska si na výbere outfitov dala mimoriadne záležať a v reálnych šatách vyzerá naozaj očarujúco. Dôkazom môže byť fotka z vystúpenia, ktorú jej tím zverejnil na oficiálnej webstránke. Ideál krásy však v očiach Cavalliho vyzerá celkom inak. Postava americkej venuše po prvom dieťati by podľa neho mala pripomínať skôr surrealistické špáradlo s pásom do dvoch dlaní a bez ženských bokov.

Zaujímavosťou je, že Beyoncé o umelé zoštíhľovanie absolútne nestojí. Svoje o tom vedia aj tvorcovia letnej kampane odevnej siete H&M, ktorej spevácka hviezda prepožičala svoje krivky. Svetlo sveta totiž mali uzrieť vyretušované snímky, na ktorých hrdá mamička predvádza plavky s viditeľne chudším telom. Sama však okamžite urgovala kompetentných, aby všetko uviedli na správnu mieru. Tí sa jej v oficiálnom vyhlásení svojím spôsobom ospravedlnili: „Naším cieľom vždy bolo zobraziť Beyoncé ako silnú a krásnu ženu, ktorou aj je. Bol to dobrý pracovný proces a blízka spolupráca. Obe strany boli s fotkami spokojné.“ Speváčka sa k vzniknutej situácii zatiaľ nevyjadrila, no fanúšikovia už na Facebooku stihli vyjadriť obrovskú vlnu nevôle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu