Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vydarili sa mu! Koho krásne dcéry vyvetrali sexi telá v bikinách?

Bria (vpravo) a Shayne Audra (vľavo) v bikinách očarili paparazzov na havajských plážach. Zobraziť galériu (4)
Bria (vpravo) a Shayne Audra (vľavo) v bikinách očarili paparazzov na havajských plážach. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Príroda k nim bola naozaj štedrá! Hoci sa ich otec nezviditeľnil ako lámač ženských sŕdc, mladučké dievčatá pri rozdávaní krásy rozhodne nestáli ako posledné v rade. Na exotickej dovolenke predviedli úchvatné krivky v bikinách a jedného z najznámejších komikov nijako nezahanbili. Uhádnete, o koho dcéry tentoraz ide?

Má sa čím pochváliť! Už od svojich tínedžerských čias písal humorné vystúpenia a zabával nimi ľudí v miestnych kluboch. Postupne sa prepracoval na televíznu obrazovku i strieborné plátno, čo mu prinieslo fenomenálny úspech spojený s popularitou. V kombinácii so svojimi záletníckymi chúťkami síce s viacerými ženami splodil hotový kŕdeľ detí, no jeho gény nevyšli nazmar. Minimálne z dvoch dcér 52-ročného Eddieho Murphyho vyrastajú očarujúce dámy.

Čokoládový komik s kvantom ocenení na konte si vyrazil za oddychom v kruhu najbližšej rodiny na malebné Havajské ostrovy. Pozornosť tamojších paparazzov tentoraz nepútala len jeho o takmer dve desaťročia mladšia blond milenka Paige Butcher, ale aj roztomilé dcéry. Bria (23) v bielych bikinách so Shayne Audra (18) v obrovskom plážovom klobúku hrdo predvádzali postavičky ako lusk.

Obe dievčatá pochádzajú z Murphyho prvého manželstva, z ktorého vzišli ešte ďalší traja potomkovia. Eddie však mimo zákonitého zväzku stihol oplodniť iné dve ženy, vďaka čomu mu k vyživovacej povinnosti pribudli dva hladné krky navyše. Aby toho nebolo málo, jeho posteľou prešla aj niekdajšia členka skupiny Spice Girls. Mel B hollywoodskeho komika označila za otca už v čase svojho tehotenstva, no ten sa otcovských povinností stránil. „Neviem, koho je to dieťa, pokiaľ sa to nezistí krvným testom. Nemali by ste robiť ukvapené zábery, pane,“ pokarhal herec koncom roka 2006 holandského reportéra. DNA sa síce potvrdila, no Murphy s dcérou Angel nenadviazal nijaký vzťah. Či číslovka osem je v prípadne jeho potomstva konečná, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu