Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bujné prsia americkej venuše opäť bodujú: Aha, ako sa jej derú z bikín!

Kate Upton zažiarila bujnými vnadami v kalendári Sports Illustrated na rok 2014. Zobraziť galériu (21)
Kate Upton zažiarila bujnými vnadami v kalendári Sports Illustrated na rok 2014. (Zdroj: Sports Illustrated)

MIAMI – Ďalší triumf na konte! Aj keď Kate Upton (21) nepatrí k typickým modelkám z prehliadkových mól, pre plážové kúsky je ako stvorená. Z tohto dôvodu sa radí k horúcim favoritkám svojho najväčšieho chlebodarcu, ktorý jej opäť doprial priestor na obálke. Obdarená blondínka svojimi kyprými vnadami zaručene nesklamala.

Nevedia sa jej nabažiť? Kate Upton po prvý raz výraznejšie rozvírila hladinu šoubiznisu pred tromi rokmi, keď sa prepracovala na titulnú stranu prestížneho plavkového vydania magazínu Sports Illustrated. Ako jedna z mála modeliek si navlas rovnaký úspech zopakovala aj o rok neskôr. A spomínaný časopis s ňou spoluprácu rozviazať nemieni, práve naopak. Prirodzené vnady veľkosti XL sa derú z miniatúrnych bikín aj na obálke plavkového kalendára na nasledujúci kalendárny rok. Patriť nemôžu nikomu inému ako prsnatej Kate.

Rodáčka z Michiganu už síce absolvovala mrazivé fotenie na Antarktíde, no tentoraz sa predviedla v bazéne. S mokrými vlasmi nechala vyniknúť svojim objemným prednostiam, ktoré jej do vienka nadelila príroda. Minimalistický model bielych bikín na ne ledva stačil, pretože Kateine poprsie vyzerá ešte väčšie než kedykoľvek predtým.

Či sa mladučká venuša prepracuje na titulku plavkového vydania aj do tretice, zatiaľ ostáva tajomstvom. V spomínanom kalendári však zrejme platilo staré známe – na záver to najlepšie. Kate sa totiž vyníma na fotografii k mesiacu december, ktorá pravdepodobne pochádza z minuloročného fotenia v zajatí ľadu. „Bolo to najťažšie fotenie, aké som absolvovala. Antarktída je síce najkrajším miestom, kde som kedy bola, ale ja som z Floridy, takže to poriadne bolelo,“ zaspomínala si zvodná sexica na extrémne chladné podnebie. Nechajme sa prekvapiť, v akej podobe sa objaví v najbližšom čísle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu