Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Preplastikovaná raperka v latexe: Na smiech kvôli faldíkom!

Lil' Kim Zobraziť galériu (7)
Lil' Kim (Zdroj: Instagram)

NEW JERSEY - Ako jaternica! Keď sa Lil' Kim (42) stala súčasťou šoubiznisu, jej tvár vyzerala ešte normálne a vďaka štíhlej postave si pokojne mohla obliecť sexi outfity. S pribúdajúcimi rokmi však rástla i jej hmotnosť a počet "skrášľujúcich" zákrokov, ktoré podstúpila. Dnes má od krásky ďaleko a na adresu svojej zmenenej tváre bežne počúva kritiku. Najnovšie čelila negatívnym komentárom aj vďaka nevhodnému outfitu, ktorý zvýraznil jej nedostatky.

Videla sa v zrkadle? Tak toto je prúser! Pozrite sa na tie faldíky! Aj takéto komentáre sa objavili pod najnovšími fotkami raperky Lil' Kim. Tmavovláska pred pár dňami vystúpila na koncerte a zábermi z neho sa pochválila na instagrame. Oblečená bola vo farebnom latexovom overale, ktorý jej postave vôbec nelichotil. Prave naopak.  

Materiál zvýraznil tukové vankúšiky na speváčkinom bruchu, čo pri pohľade na ňu každému udrelo hneď do očí. Viacerí si na adresu speváčky neodpustili posmešné komentáre. „Mohla som to graficky upraviť, ale neurobila som to. Aj ja som len človek. Tento problém majú mnohé ženy, zvlášť tie, čo sú matkami,” reagovala Lil' Kim. Zároveň dodala, že cvičí každý deň a dáva si tiež pozor na to, čo zje.    

Lil' Kim sa napchala do latexového overalu, ktorý jej zvýraznil faldíky na bruchu.
Zobraziť galériu (7)
Lil' Kim sa napchala do latexového overalu, ktorý jej zvýraznil faldíky na bruchu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lil' Kim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu