Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Súkromné zábery, aké len tak neuvidíte: Krásna Angelina očami Brada Pitta!

Angelina Jolie na jedinečných záberoch z objektívu Brada Pitta. Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie na jedinečných záberoch z objektívu Brada Pitta. (Zdroj: lomography.com)

LOS ANGELES – Poodhalili svoje súkromie! Keďže Angelina Jolie (37) a Brad Pitt (49) vychovávajú spolu až šesť ratolestí, život za dverami vlastnej rezidencie si strážia ako oko v hlave. Hollywoodsky Casanova je však vášnivý fotograf a o svoju umeleckú tvorbu sa podelil s fanúšikmi. Lepší objekt ako úchvatnú partnerku a svoje ratolesti si vybrať ani nemohol.

Harmonická família! Angelina Jolie si v rozhovoroch, ktoré poskytuje médiám, rodinnú idylku nevie vynachváliť. Domácnosť, kŕdeľ detí a charitatívne aktivity síce zvláda s pomocou gazdinej a pestúnok, no napriek hollywoodskej pozlátke maniermi netrpí a snaží sa držať pri zemi. Takto ju vníma aj dlhoročný partner Brad Pitt, ktorý ju zachytil na čiernobielych snímkach. Tie vznikli už dávnejšie a stali sa súčasťou vysoko predávaného čísla magazínu W.

Zaujímavý nápad skrsol v hlave riaditeľa tvorby spomínaného časopisu Dennisa Freedmana. Jeho víziou totiž bolo zachytiť Angelinu v podobe, ku ktorej sa bežní fotografi len tak nedostanú. Túto úlohu preto zveril do rúk Brada, ktorý vo svojej zbierke vlastní vysoko kvalitné kúsky fotografickej techniky. Svoju polovičku zachytil ako matku a ženu snov so zmyselnými krivkami. Z výsledných fotografií sála neha, no tiež jedinečný sexepíl.

Galéria: Angelina Jolie na jedinečných záberoch z objektívu Brada Pitta.

Takmer päťdesiatnik sa roly fotografa zhostil s veľkým nadšením a zaobstaral si špeciálny film, ktorý sa nevyrába od roku 2004. „Bol som prekvapený, že Pitt prijal túto výzvu. Ako hobby fotograf presne vedel, čo chce,“ prezradil Freedman na margo týždňového fotenia v Provensálsku. Brad od začiatku vo svojich predstavách videl zábery ako z obdobia druhej svetovej vojny, ktoré sú monochromatické a trochu zrnité. Treba uznať, že niektoré z jeho výtvorov by boli dokonca hodné výstavy, čo poviete?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu