Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nehanebnica z kráľovskej rodiny opäť nahá: Nevedia si s ňou dať rady!

Katrina Darling sa napriek príbuzenskému vzťahu s budúcou kráľovnou živí tým, že sa vyzlieka za peniaze. Zobraziť galériu (5)
Katrina Darling sa napriek príbuzenskému vzťahu s budúcou kráľovnou živí tým, že sa vyzlieka za peniaze. (Zdroj: isifa)

VIEDEŇ – Pokračuje v ponižovaní vzdialenej sesternice! Hoci si Kate Middleton (31) v týchto mesiacoch vychutnáva prvé tehotenstvo, nie všetko v jej súkromí pripomína idylku. Starosti jej už dlhší čas robí škandalózna príbuzná Katrina Darling (23), ktorá sa živí ako striptérka. Najnovšie svojím nahým telom počastovala viedenský bál.

Svoj nemravný chlebík zanechať nemieni! Katrina Darling sa o svoj kúsok mediálnej pozornosti prihlásila už pred dvomi rokmi, keď sa na kráľovskom dvore schyľovalo k dlho očakávanej svadbe Princa Williama. Necudná blondínka totiž všade prehlasovala, že je sesternicou Kate Middleton z druhého kolena a miluje svoju prácu, pri ktorej sa vyzlieka za peniaze. Odvtedy sa v Evinom rúchu predviedla aj za veľkou mlákou či v najznámejšom pánskom magazíne. Urodzená rodina sa od nej síce dištancuje, no striptérka zo vzdialeného príbuzenského vzťahu ťaží doteraz.

Katrina sa uplynulý víkend blysla u našich západných susedov na plese Life Ball, kam zavítala ako špeciálny hosť. Pred smotánkou, medzi ktorou nechýbal bývalý americký prezident Bill Clinton a Elton John s manželom, totiž predviedla svoje umenie burlesky. Už tradične jej na hlave nechýbala koruna a v rukách žezlo s jabĺčkom ako symbol moci. Samozrejmosťou sa stal tiež plášť s potlačou britskej vlajky. Blonďavá tanečnica zo seba všetko postupne zhodila, až vrtela zadkom úplne nahá. Bradavky a oblasť rozkroku jej však prekrývali aplikácie s korunkami.

Bál sa niesol v charitatívnom podtóne a jeho výťažok poputuje na pomoc pacientom s AIDS. Je viac než isté, že príslušníci britského kráľovského rodu z týchto „benefičných“ aktivít mladej Katriny nie sú nadšení. Keďže striptízová kráska zatiaľ pozvánku do paláca nedostala, neostáva im nič iné, len sa s čiernou ovcou v rodine vojvodkyne z Cambridge zmieriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu