Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nehanebná sesternica Kate Middleton: Šaty ako pavučina a nahé prsia von!

Katrina Darling sa zhostila úlohy manekýnky, aby predviedla nahé prsia. Zobraziť galériu (6)
Katrina Darling sa zhostila úlohy manekýnky, aby predviedla nahé prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Stále robí hanbu! Hoci si Kate Middleton (32) svoju rodinu nadovšetko ctí a váži, o jednej členke by najradšej nikdy nepočula. Čiernou ovcou sa už dávnejšie stala vzdialená sesternica Katrina Darling (24), ktorá sa živí pretŕčaním svojich nahých kriviek. Ako čerstvá manekýnka naposledy vystavila svoje prednosti priamo na móle.

Jej snaha preraziť prináša prvé ovocie? Aj keď Katrinu Darling s Kate Middleton neviaže blízke rodinné puto, svojrázna hviezdička sa tomuto spojeniu mimoriadne teší. Dámy sa síce osobne nikdy nestretli, no striptérka sa nielen v domácich médiách uchytila s nálepkou sesternice vojvodkyne Catherine. A ako sa zdá, o jej odhalené telo prejavujú záujem nielen erotické kluby. Dvadsiatka sa najnovšie prepracovala na módnu prehliadku, kde bez ostychu predvádzala nahé vnady.

Katrinu sme zatiaľ v úlohe manekýnky zatiaľ nemali možnosť vidieť, no podľa všetkého jej tento chlebík vôbec nie je cudzí. O rozruch sa postarala v rámci Týždňa módy v Londýne, keď sa predstavila počas prehliadky Sorapol. Nahodená v outfite z tenučkej a priehľadnej látky predvádzala predovšetkým odhalené poprsie. Aspoň, že jej cudnosť v oblasti rozkroku chránili nohavičky telovej farby.

Zaujímavosťou je, že hoci Katrina do kráľovskej rodiny nepatrí, v britských plátkoch sa pomerne často objavujú jej vyjadrenia na margo niektorých škandálov. Striptérka sa s veľkou vervou pustila aj do obhajoby Princa Harryho, keď ho svet uvidel v Adamovom rúchu. „Po tom, čo som uvidela fotky nahého Princa Harryho online, bola som šokovaná, že verejnosť prekvapil mladý muž, ktorý sa zabával, žúroval a bol spokojný so svojím telom,“ nechala sa počuť po prevalení incidentu. Je však viac než isté, že kráľovský dvor o ďalšiu búrliváčku nikdy stáť nebude a od Katriny sa všetci naďalej dištancujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu