Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pretty Woman na pláži ako strašidlo... Ale pozrite na jej vymakaného muža!

Julia Roberts sa na rodinnom výlete maskovala hrubým pončom, zatiaľ čo jej manžel predvádzal vyšportované telo. Zobraziť galériu (10)
Julia Roberts sa na rodinnom výlete maskovala hrubým pončom, zatiaľ čo jej manžel predvádzal vyšportované telo. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Hollywoodsku krásku by ste v nej spoznali len ťažko! Hoci si svet zamiloval Juliu Roberts (45) v rozprávkovom príbehu o krásnej striptérke, ona v súkromí pripomína celkom obyčajnú ženu. Stačí sa pozrieť na čerstvý záber z jej rodinného výletu na pláž. Zahalenú Pretty Woman zatienil jej svalnatý manžel Daniel Moder bez trička.

Sú nebodaj z celkom iného cesta? Veterné, no stále veľmi teplé dni v Kalifornii sa tento týždeň rozhodla využiť rodinka Julie Roberts, ktorá sa so surfmi a plnými taškami piknikových zásob vybrala na pláž. No zatiaľ čo otec troch ratolestí neváhal odhaliť svoje urastené telo iba v osuške omotanej okolo pása, známa herečka sa doslova zababušila do hrubého ponča.

Julia sa prejavila ako dáma do koča aj do voza, ktorá sa nebráni žiadnym športovým aktivitám svojich detí či zákonitej polovičky. K morským vlnám sa preto z pochopiteľných dôvodov nahodila absolútne ležérne. Namiesto šortiek a trička či dokonca bikín sa však predviedla v bavlnených nohaviciach, ktoré pripomínali pyžamo. Hrubý materiál na hlave jej navyše dodával takpovediac „babičkovský“ imidž. Manžel David tak pri nej pôsobil ako polonahý sexsymbol s vypracovanou figúrou.

Kučeravá diva s nezameniteľným úsmevom svoj rodinný život miluje a nevymenila by ho za nič na svete. „Je veľmi pokojný a prináša mi úľavu,“ vyjadrila sa na margo spolunažívania s kameramanom, 9-ročnými dvojičkami a 6-ročným synom. „Vždy hovorím, že pri nich nemôžete mať zlú náladu. Neviem, či je to Novým Mexikom alebo tými horami, ale nemôžete byť hlúpi v negatívnom zmysle,“ doplnila Julia v dávnejšom interview. Ostáva len dúfať, že jej takáto harmonická idylka naozaj vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu